Selamlar herkese, Forum'u şimdiye kadar hep takipçi olarak izliyordum, fakat geçenlerde 2006 model Matrix'imde orjinal teybin CD çalma kısmının (sadece CD Çalar, MP3/WMA falan desteklemiyor) hakkın rahmetine kavuşmasıyla birlikte yeni teyp arayışları içerisine girmeye başladım. Önceleri fiyatından dolayı ve genelde Hyundai'larda teyp yuvasına oturma sebeplerinden dolayı Navitech'in CDT-4700 modelini tercih edecektim, fakat forumlarda okuduğum bir kaç olumsuz yorumdan dolayı biraz soğudum, ama hala aklımda. Bu modele rakip olarak fiyat bakımından bir de hepsiburada.com 'da fiyat ve model araştırırken LG'nin LAC-2900 modelini gördümhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26080&productid=otesselac2900n. Bu modeli de göz önünde tutuyorum fakat bu model teyple ilgili olarak hiçbir forumda doğru düzgün bir yorum veya Hyundai'a monte eden biriyle görüşemedim. Benim bu teyple ilgili olarak sorum şu olacaktı; 1.) Eğer bunu alırsam, eski teybi sökersem marjı 5,5 cm en ve boy olarak 17,5 cm olduğundan bu model oturur mu yoksa, bir arkadaşımız var o da Accent'ine Pioneer teyp takmış çıkıntı kalmış. 2.) ISO Soketi var mı yok bilmiyorum, fakat bazı arkadaşlar ISO soketinitaktırmaktanbahsediyor, bu tam olarak nasıl bir işlem, bu teybi alsam takmam için bir konvertöre mi ihtiyaç var? Konularda şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
1.)O Teyp Matrixe Uyar.... 2.)Araçtaki Soket Buna Uymaz Fakat Lg Teyple Birlikte Sokette Gelecek..... Navitech Kullanıyorum Sıfır Problem Var...Size O Teyple İlgili Hertürlü Yardımda Bulunurum....Hemde Hep Zorladım Teybi max Ses 47 Gençliğin Verdiği Heves İle Hep 40-43 De Dinliyorum..Ama Hala Ne CD Okumasında Nede Usb Okumasnda Bir Problem Yaşamadım...
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=12892 Burdan Görebilirsiniz...Montajı Falan Hepsini Ben Yaptım..
Evet dün zaman buldum bir ara MediaMarkt'ta gittim Teyp bakmaya ve Navitech CDT-4900MSU (bir eski modeli) 139 TL olmuş. Gittim onu aldım ve eğer bir terslik olmazsa yarın öbür gün taktıracağım.