Herkese iyi Forumlar Ben 2006 Hyundai Tucson kullanıcısıyım Bugün boynum resmen tutulmuş halde eve geldim sanırım üşüttüm Sigara kullanıyorum'' malesef' ve sürücü camı genelde Yarım açıktır bende muhtemelen Rüzgardan üşüttüm .. Cam rüzgarlıgı düşündüm ama daha öncesınden tecrubem olmadıgından dolayı cam rüzgarlığı Taktıran varmı aranızda diye bır bılen''lere'sormak ıstedım. Eğer varsa taktıran şayet fıyatları pıyasada ortalama kaçadır ? taktırdıkdan sonra Ses yapıyor mu ? Yapıştırma sistemi oldugundan dolayı ne derece güvenilir trafıkte ''düşüp baskalarının hayatını etkılememek adına trafıkde '' kısaca Artıları Negatıflerı nelerdır.! Kullanan arkadaşlardan bılgı alabılırsem sevınırım ben mugen model 4.lü düşündüm dogru secım mıdır ? Gibi sorunsallar içerisindeyim Teşekkürler
B Ben starexe takdirdim set halinde satılıyor starex inki ikili set olduğu 45 liraydi yapıştırırken yuzeyin temiz olmasına dikkat edin alkolle veya tinerle silip yapistarabilirsiniz
Teşekkur ederım Umut'um benımde baktıgım ınternet'de 45 50 arası idi oda tesadufen karsıma cıktı sayfa gezınırken boyle bır şeyın varlıgından bıle habeırm yoktu ama forumda bır arkadas boynum tutuldu kıreclenme gıbı oldu ruzgarlık taktırdım rahatladım dıye yazınca dank ettı bendede ..Bunu ben degılde usta taksa daha mantıklı ama bu dedıgınıde usta takarken gözlemleyecegım !!usta var ustacık var!! malum..
Yusuf'cum Sanruuf Tilt upp dıye yazıyormu pekı dugme uzerınde ' suan arac asagıda otoparkta henuz bakamadıgımdan soruyorum !! ınınce bakacagım dugmede yazıyorsa bugun öyle deneyecegım ablacım '' ''ARAÇ yanı Arkadaş ıle bırbırımızı yenı keşfedıyoruz o yuzden cehaletımı mazur gorun lutfen teşekkur edıyorum
En sağlıklı ve ekonomik yöntem sigarayı bırakmak tabi bekara karı boşamak kolay diye de bir ata sözünü unutmamak lazım
Evet varmıs denedım oldu açma kapama dugmesı ortasında..yenı yenı keşfedıyorum cehaletım ondan..ama ben sıgara ıcınce alıskanlık camı acıyorum aracta kulluk kullanmıyorum ''kullügün ıcıne bozuk para atıyorum'' kokuyor araç sonra ''bu arada izmariti dışarı atmıyorum kucuk plastık su şişesi içinde bırıktırıp kapagı kapalı sonra degıstırıyorum yanlıs anlasılmasın cevreyı kırletmıyorum kirletenede karşıyım ''şu ruzgarlıgı bır denemeyı dusunuyorum.hala yaptıran arkadaslar varsa ses cıkmadı kine nıyekı
bundan sonra sunroof'u acarsınız, zamanla alışılır. küllüğe de çare var, bunlardan alıp bardaklık yerinde kullanabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/automix-kokusuz-kulluk-siyah-p-OTSV2500000085925 http://www.hepsiburada.com/biartt-portatif-kapakli-kulluk-9009122-p-OTART9009122
Yusufcum bunun aynısını bır arkadasım kullanmıs hıc bır ıse yaramıyor dedı plastık oldugu ıcınde cok kötu kokuyor dedı zaten arabada artık sıgara ıcmıyorum..konuyu öyle cozdum' bırakmaya calısıyorum' döşemelerıde yenı yaptırdım derı malum korkuyorum zarar verırım dıye ..