arkadaşlar selamun aleyküm aracın hız göstergesinin yarısı ve teybin altındaki tüm kısımda ışık yok ne yapabilir? gece kullanımda sıkıntı oluyo baya
sigorta panelini kontrol et, muhtemelen sigortaların atmıştır, olmadı, o tarafın elektrik tesisatında bir kopma ya da kısa devre olabilir.
Bende de kadranın sol köşesi,klima panelinin de sa alt köşesi aynı durumda ama ufak bir tokat atınca yanıyor. Muhtemelen temassızlık var veya ampüller patladı sizde.
ampülü patlamıştır muhtemelen gösterge sökülüp arka kısmından ampülü değiştirmek gerekir. göğüs kısmı da aynı şekilde 1 yada 2 ampül aydınlatıyor diye hatırlıyorum. orası da sökülüp ampüllerini değiştirmek gerek.
Göğüs aydınlatma anlatımına buradan ulaşabilirsin. Gösterge lamlalarının değiştirilmesini de forumda başka bir arkadaş anlatmıştı o da çok basit, göstergenin önündeki çıtayı söküp panele ulaşabilirsiniz.
Bu getzlerde kadran ve klima aydınlatması kronik tahminimce. Benim de kadran ışıkları gidip duruyor ampul değiştiriyorum gene gidiyor. Şu an sol taraf gitmiş durumda ampul değiştirdiğimde de bir faydası olmuyor öyle kaldı.