Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Getz CRDİ

'Getz Forum - Club' forumunda dufresne tarafından 7 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Slm arkadaşlar ben de yaklaşık 2 hafta önce 2006 getz crdi aldım ve aranıza katıldım. Arabam 120.000 de (biliyorum fazla ama başka bulamadım ve güvendiğim bi kaç tamirciye de gösterdim)ve 16.500 TL ye aldım.Arabamı gerçekten seviyorum ama bulunduğum ilçede yollar bozuk olduğu için özellikle döşeme taşlı yollarda fazla ses yapıyor.Bu haftasonu güvendiğim bir tamirciye götürdüm ön takımlara baktı ve viraj ya da fren demirlerinin takozlarında ufak bi boşlık varmış onları sipariş etti hafataya değişecek, umarım ses biraz azalır.Forumda okudum kadarıyla Getzlerde az çok bu sorun var. Herkese kazasız,belasız günler...

2. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Getzlerin genellikle arka amortisörlerinden ses gelir bunu da aracınıza artık garanti kapsamından çıkmıştır-100.00 km'yi geçtiğinden-geliştirilmiş yeni amortisörlerle değiştirdiğinizde ortadan kaldırabilirsiniz.

3. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    aracınız hayırlı olsun.

4. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Getz iyi arabadır. Pişman olmazsın....

5. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.Gerçekten getz den genel olarak çok memnunum.Peki sizce biraz pahalı mı almışım km ye göre?

6. kerem2018

kerem2018 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yetkili servis tarafından bakımları zamanında yapılmışsa km. pek sorun değildir. Şirket arabası olmadıktan sonra bence korkma. Fiyat normal.

7. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hocam bakımları zamanında düzgün yapıldıktan sonra bi 120000 de sen kullanırsın

8. mtiske

mtiske Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Bakımları zamanında yapılmadığını sayalım
    İşinin ehli bir serviste ciddi bir bakımdan sonra araba sapa sağlam olmaz mı...?

9. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 2006 getz crdi lerde yükseklik ayarlı direksyon var mı?Ben direksyonun alt kısmınabaktım ama bulamadım bir türü

10. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Var. Direksiyonun altında yeri var. Kolu çektiniz mi ayarlayabiliyorsunuz...

11. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sağolasın hemen gidip bi daha bakıcam...

12. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tamamdır.Daha önce elime gelmişti oradaki boşluk ama fazla zorlamamıştım,şimdi oldu.Sağolasın

13. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2006 vgt aldım alırken tereddütlerim vardı ama şimdi memnunum arabamdan iç kısımdan hiç ses gelmiyor.ufak bi ses direksiyonda var onuda çözeceğim.

14. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    4 yıllık araç 120 bin km çok bence. muhtemelen iş amaçlı kullanılmış. şirket araçlarının da ne şekilde kullanıldığı malum. ben olsam 3-5 fazla verip memurdan falan alırdım.

15. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Doğru diyosun aslında ama bulamadım öyle bi tane.Neyse artık ilk arabam buve gayet memnunum.Bi de arkadaşlar, direksyonun sol tarafında far yükseklik ayarının yanında bi parça var, bozuk parakoymak için falan mı o?Anlayamadım bir türlü...

16. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    genelde viraj demir lastikleri ve rot başları boşluk yapıyor ve ses yapıyor.direksiyon kutusuda ses yapabiliyor oda tamir kitiyle çözülüyor.arkadan gelen ses ile ilgili amortisör üst takozlarını değişirseniz sorun kalmaz.

17. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar sizin araçlarda turbo her zaman aynı devirde mi devreye giriyor? Arabayı ilk aldığımda 2. viteste 2000 devir civarında turbonun devreye girdiğini hissedebiliyordum ama şimdi özellikle motor soğukken devreye girmiyor gibi. Bunun nedeni aldğımı yakıt ya da hava filtresi dışında bir şey olabilir mi? Genellikle mazotu shellden alırım ama en son opetten almak zorunda kalmıştım...

18. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim araçta turbo 1.750 devirde yavaş yavaş çalışmaya başlıyor.hissdebiliyorum turbonun çalıştığını.

19. Misafir

Misafir Guest

Turbo herdaim devrededir, ancak bu devirlerden sonra atmosferik emişin üzerinde hava basmaya başladığı için turbonun gücü hissedilmeye başlar, yani 1700 - 2000 devir aralığına kadar motor atmosferik olarak beslenir..

20. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    olmaz, cunku araba epey yıpranmıs olur. özellikle motor da olusan yıpranmaların telafisi yoktur.

Bu Sayfayı Paylaş