Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Getz 1.5 Dizel Eski-yeni Teyp Soketi Uyumsuzluğu

'Getz Forum - Club' forumunda Atrejum tarafından 6 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. Atrejum

Atrejum Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Onur Can
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Merhabalar,

Babadan kalma 2006 Getz'im var. Bunun orjinal mp3 çalarını söküp, elimdeki Piranha Ixenit N Type teypi yerine monte etmek istiyorum. Bu konuda yaptığım aramalar sonucu bu güzel siteyi buldum ve hatta ilk mesajım bu.

Daha önce açılmış konulardan birisinin yardımı ile orjinal oto teypini sökmeyi başardım, ancak Ixenit N Type'ın soketi ve orjinal teypin soketleri birbirlerinden farklı. Araya takabileceğim bir dönüştürücü kablo var mıdır acaba?

Eğer yok ise ben bu kabloların montajını nasıl yapabilirim kendim. Ekte resimlerini de yükleyeceğim zaten, Mesela N Type'ta sağ ve sol hoparlör girişleri jak olarak koyulmuş.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Resimler:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. cemkaan

cemkaan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    325
    Ad Soyad:
    Kaan Akkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Son düzenleme: 6 Temmuz 2017
    Atrejum bunu beğendi.
  3. Atrejum

Atrejum Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Onur Can
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Üzgünüm, acemiliğimden ötürü, az önce yüklediğim resimler görüntülenemiyor sanırım. Konuyu da düzenleyemedim, o yüzden buraya ek mesaj olarak bırakıyorum resimleri. Umarım bu sefer becerebilmişimdir.

4. Atrejum

Atrejum Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Onur Can
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Merhabalar Cem abi. Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. 2 hususta daha bilgi edinirsem sanırım bu işin altından kalkacağım.
    İlk olarak, benim arabama uygun olan sokette 6'lı 6'lı 2 parça halinde uç görünüyor ama teybin üzerinde 12 yuvalı tek bir giriş var. 2'li olan soketleri teype yan yana takacağım anlamına mı geliyor acaba bu?
    İkinci olarak ise, bu soketlerden herhangi bir oto teypçiden hemen bulup satın alabilirim sanırım değil mi? Yaygın olarak bulunur sanırım soketler, değil mi?
    Tekrardan teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.

5. cemkaan

cemkaan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    325
    Ad Soyad:
    Kaan Akkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Bu benim gösterdiklerim kia-hyundai araçlar için iso dönüştürücüler. Ben de orjinal hyundai cd çalar ı söküp bu adaptörlerden biri ile Sony radyo-mp3 çalar bağlamıştım.
    Senin teyp biraz değişikmiş. Bu benim gönderdiklerim uymaz gibi geliyor. İşin uzmanı da değilim o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
    İşin uzmanı bir oto elektrikçiye ya da oto müzik sistemleri montajı yapan bir yere danışman daha doğru olur. Ama sana tavsiyem adaptör ile yapılabiliyorsa bağlatman.
    Araç üzerindeki orjinal soketi kesip kabloları bağlatmak benim içime sinmemişti.

Bu Sayfayı Paylaş