benden önceki sahibi araçta sigara içerken tavan kaplamasında birkaç yeri yakmış. Ben tavan kaplamasını döşemeciye gidip yeniden kaplatmak istiyorum ancak bi arkadaşım bunun için ön yada arka camın sökülmesi gerektiğini söyledi bu doğrumu.
Cam falan sökülmüyor da komple tavan kaplaması çok pahalı tutacaktır. Yanık yerlere yama yapıyorlar, çok daha ucuza halledersiniz.
Elin yatkınsa kendın yap bence çok maliyetli olur. Bide bu arkadas nasıl ıcıyomuskı tavan dosemesını yakmışhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
Genelde sigara elde iken, o elle arka koltuğa mesela bir poşet koyarken yakılabiliyor. Bir defasında ben de başarabilmiştim. Düzenleyen : ademira
evet olcay, Ademira arkadaşımız gayet net şekilde açıklamış nasıl yakıldığını cama yakın yerlerin nasıl yandığını tahmin edebiliyordum ancak ortalardaki yanıkların nasıl olduğunu tahmin edememiştim. Ancak diğer arkadaşların söylediklerine göre maliyeti yüksek bir iş. Sanırım uzun bir süre ertelerim kesin fiyatı öğrenince tabii. herkese teşekkürler.