Servisten 2006 Era dizel polen filtresi aldım tek ok var üzerinde, ok yönü aşağımı yoksa yukarımı bakacak? Filtre üstündeki Yazılar okunacak şekilde takınca ok yönü aşağıyı gösteriyor, doğru mu takmışım?
Bildiğim kadarıyla havanın gidiş yönünü göstermesi gerekli yani ok aşağı doğru bakacak. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hava emişinin olduğu yöne dönük olacak okun ucu. Kirli hava okun arkasına gelecek . Temiz hava yönü okun ucu.
Tam tersi olmasın, temiz hava dışarıdan giriyor ki ok da aracın dışından içeri tarafı gösteriyor olmalı. Ok da fotodaki şekilde olmalı
Ok ucu asagiya bakacak. Mursele 10 digerlerine 1 puan MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son servisin taktiği ok ucu aşağı bakıyordu yakı dışarıdan gelen hava okun orkasına geliyor toplanan yerde okun arkası o zaman yanlış mı?
şöyle diyelim: polen filtre kapağı açıkken, kısa bir süre fan çalıştırılır. fan havayı hangi tarafa basıyorsa, okun ucu da o yöne bakmalı.
Ok aşağı bakacak videoda yanlış takılmış. Hava yukarıdan giriyor aşağıdan çıkıyor. Tozlar pislikler hep filtrenin üzerinde oluyor zaten demekki pis hava yukarıdan giriyor.
benim filtrede tek ok var ve yazılar var ok aşağı gelirse yazılar ters değil düzgün okunuyor, ok yukarı gösterirse yazılar baş aşağı oluyor. ben yazılar düzgün okunacak şekilde ok aşağı yönü gösterir vaziyettte takmıştım.