Arkadaşlar 2006 model era aracım mavi renktedir ve allaha şükür kaza değişen yoktur full orjinaldir..LAKİN arabamın 3-5 noktasında boya kavlamaları başladı hatta arka cam ile tavanın birleştiği kaportanın uc kısmında bir miktarda paslanma oldu bu ufak boya atmaları yüzünden. Hyundai Assan'ı aramadan önce servise gittim ve bunun kullanıcı kaynaklı olmadığını bir fabrikasyon hatası olduğunu söyledim..Bana "boya garantisi 2 yıldır " dediler ve ücret ile rütuşlayabileceklerini söylediler..Bende Genel Merkezi aradım..Oradaki artist temsilci bayan da aynı şeyi söyledi.. ŞİMDİ SORARIM SİZE: 2006 model bir araçta kendi kendine 3-5 ayrı noktada boya kavlaması normal midir? Bu hyundai için normalse marka güvenirliği nerde kaldı? Şikayet bildirdim ama dönen olmadı..Ben aracımı çok seviyorum ama bu durum beni üzdü..Bir daha hyundai alırsam şayet 5 kere düşüneceğim.. Anlattığım durumun fotolarını daha sonra yüklemeye çalışacağım...Bu konuda bugün sanayide rütuş boya için fiyat aldım.Çok bişey değil ama boyayı tutturabilirler mi endişem o..Rütuş boya yaptıran oldu mu hiç? olduysa memnun kalan var mı?
çok normaldir kullandıkları kataforez astar boya çok dandik markalar olduğu için böyle oluyor :RpS_mad::RpS_mad:
Mustafa bey aynı sorun bende oluyor şuanda ne yaptınız acaba boya işini bende Gaziantepteyim tavanda ve aynı köşelerde boya atması oldu ?