Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Elantra Otomatik Şanzımanda Yağ Kaçağı ?

'Elantra Forum - Club' forumunda jette tarafından 17 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

1. jette

jette Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Hakan KAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Otomatik şanjıman araç ve alttan bakınca araca kutu gibi bir yer var sanırım şanzımanın altı ve biraz yağlanma var 2 ay oldu arabayı alalı şanzıman yağında eksilme var biraz bunun için sanayide gösterdim bir kaç kişiye sanzıman keçesinden kaçırıyor dediler ama net işlem yaparken belli olur dendi. Bu sorunu yaşayan varmı aramızda acaba bir müddet böyle sürsem yağ ilavesi yapark sorun yaşarmıyım sizce. ve ortalama ne kadar masraf çıkartır bana tahminen. Fiyat veremedi hiç biri sanayide duruma göre değişir diyorlar.

Vites geçişleride bazen hissedilir seviye oluyor. bazende hiç hissettirmiyor. sizin araçlardada varmı bu durum

Son düzenleme: 17 Eylül 2016
  2. clldll

clldll Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    120
    Ad Soyad:
    Yunus Can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    1,5 sene önce aracımı muayene için tüvtürke götürmüştüm. hafif kusur olarak şanzımanda yağ kaçakları var diye bir kusur yazmışlardı bu vesileyle benimde durumdan haberim oldu. sonra şanzıman yağ seviyesini devamlı kontrol ederim fakat 1 milim eksilme yok rutin bakımlar için gittiğim yetkili servislerde yağ eksiltme yapmıyorsa bi sıkıntı olmaz dediler sıkıntı yok kullanıyorum.

3. jette

jette Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Hakan KAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    ozaman devamlı kontrol edecez baktık eksiliyor ciddi manada o zaman baktıracaz akşam koyuyorum aracı altına kağıt koyuyorum damlama varmı acaba diye hiç bişey yok bir kaç gün baktım damlama yoktu ama yağlanma vardı . bende acaba dedim işte.

Bu Sayfayı Paylaş