hafta içi samsundan araç alacağım 178 Bin KM araç 9 adet kazası var ama 300-400-600 tl gibi ufak çaplı kazaları var sağ kapılarda ve çamurlukta boya var, beyaz renkli, deri koltuk, geri görüş kamerası, park sensörü var, lpgli 33lt gaz alıyor. Aracı sistemden kontrol ettim değişen vs yok km orjinal gözüküyor kardeşim Samsun'da ustaya baktırdı yağını filtlereni bujileri ve buji kablo değişimi yapmış usta. Aracın daha önce 150.000 km de triger seti değişmiş sizce nasıl bu araç? Ayrıca bakılması gereken bir şeyi var mı kullanıcılar varsa? Tek canımı sıkan KM sı duruyor şuan. Yazlık lastikleri de iyi onuda verecek arkadaş. HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usta yağ yakma var ama tüplü araçlarda olur demiş çok büyük sorun olacak kadar yok demiş HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Km yüksek fiyatı biraz artırarak daha düşük km li araçlar bulabilirsiniz C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyat baya yüksek geldi bana. Km ye göre yağ yakmaması lazım. Benim xd2 78.000 de satıldı eksiltme yok denecek kadar azdı 10.000 kmde 100 gr civarıydı sanırım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu fiyatlar nerelere gidiyor anlamadim 200 bin km 26 bin bence çok fazla gecen bir arkadaş 260 binde 2001 model bora ya 23.5 berdi gitti 2 bin tl birde lpg taktirdi tabi bende çıldırdım LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler arkadaşlar yoğun danışma sonucu çevremde dahil uygun olmadığını anladım.paramda varken paramla rezil olmanın anlamı yok daha modelli araç bakıyorum HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O fiyatlarda düşünüyorsanız yine Elantra öneririm. 2-3 lira daha fazla çok daha iyi durumda bulabilirsiniz.
alacak arkadaş vazgeçmiş ama tecrübelilerden bilgi almak için soruyorum: bu araç için 178 bin km çok mu yüksek? 4 ileri klasik otomatik şanzımanın çok sağlam olduğu söyleniyor, 1.6 motorun da sağlam olduğunu biliyoruz. mesela 10 bin kmde 1 litre yağ eksiltiyorsa bu fazla mı? ben otomatik araçların motorlarının daha az yorulduğunu düşünüyorum, çünkü çoğu zaman yüksek devire çıkamıyor, vites kendiliğinden yükseliyor, acaba siz ne dersiniz?
178.000 km'nin çok olduğunu düşünmüyorum bende. Ama 1-2 lira daha fazla berip daha düşük kilometre alınabiliyorsa onu tercih etmek mantıklı olur sanırım.