Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Dizel ERA Motor Kapağı Çatlağı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Suat EREN tarafından 20 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. Suat EREN

Suat EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Suat Eren
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Arkadaşlar iyi geceler...

İnanın bende kendimi çözemiyorum zaman zaman. Bendeki ayran gönüllülükmü yoksa doktorumun teşkisi olan "mükemmelliyetçilik" hastalığımı_? Ancak bu konudaki kesin net kararım hep ERA idi çünkü kasa olarak dizaynı ve diğer özellikleri çok hoşuma gidiyordu fakat mali gücümde ERA almaya asla yetmiyordu bende ERA kadar beğenmesemde Milenyum kasa Accentımı aldım geçtiğim hafta bildiğiniz gibi ancak içim içimi kemiriyor ve sizlerin düşüncelerini almak istediğim bir konu var.

2006 model dizel ERA buldum taksi çıkması ve fiyatı gayet uygun aracın sahibi ile görüştüm. Aracın kaportasının diri olduğunu ancak hafif bir kazadan dolayı o yerin doğrultulduğunu ve zaman olmadığından boyatamadığını söyledi.Motora gelince 450.000km de olduğunu ve birkaç ay önce motor yapıldığını turbosundan tutunda şu an aklımda kalmayan bir çok motor parçasının değiştiğini söyledi.Daha sonra aracın gizli hararetten dolayı motor kapağında çatlak olduğunu bu sebebten motorun daha büyük hasar çıkarmaması için aracı kullanmadığını ve yeni bir araç alarak onu taksiye soktuğunu söyledi. Motor kapağını 800-1000 tl ye çıkmacılardan alıp yaptırırım öyle teslim ederim arabayı diyor.

Sonuçta yeni motor yapıldığına göre ve çatlak olan motor kapağıda değişeceğine göre bu aracın motoru beni üzer mi elimdeki sorunsuz aracı verip böyle bir duruma girmem sizce mantıksızmı olur_? bi yerde çok ama çok istediğim taksi çıkması ERA diğer tarafda ERA kadar sevmesemde sorunsuz şu anki arabam. Motor hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumu benim için çok çok önemlidir.

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Alacagınız Araç Ekmegini Doldurmuş Başka Araçlara Bakın

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sakın hocam, yanından bile geçme, verdiğin para kadar masraf edersin
    bence işin içinde yalan var, tamircilerle kanka olursun

4. Suat EREN

Suat EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Suat Eren
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    sağolun arkadaşlarım sayenizde büyük bir hatadan vaz geçmiş oldum.

Bu Sayfayı Paylaş