Araç kimliği: Model : Hyundai Accent Era Style Motor : 1.5 Crdi Vgt Renk: Buz Mavi Araç km : 196.000 Araç Modifiye Listesi: a) İç Modifiye: *Ana Ünite: Pioneer Double Multimedia System *Ön Kapı Hoparlör: Infinity Ref. 6530 *Arka Oval Hoparlör: DLS 269 *Anfi: JBL GTO5355 5 kanal *Subwoofer MAC çift bobin 12" *3.5 Farad cadance kapasitor *Stinger alt yapı ( altın sigorta, ayrıcı vb.) --- b) Dış Modifiye *CAT cam tavan *Sis 8k xenon *Far 8k xenon *3m film *Racing jant *HR 3.5 spor yay *Egsoz + özel susturucu *Stop far kızartma *Carbon plaka + led plaka ışığı *Bagaj içi led. ---- Araçtan bazı resimler: İlgi olursa resimlerin devamı gelicektir. Yeni Resimler : iç resimlerde eklenecektir.
dıştan araç çok şık .iç kısımdan da 1-2 fotoğraf görsek fena olmazdı:RpS_laugh:Kazasız belasız binin inşallah.
Çerçekten güzel ve temiz görünen bir araç. Benim yapmak isteyip de yapamadığım şeyler mevcut. Kazasız belasız güle güle binersiniz inşallah
maşallah aracınız güzel..benim ilgim oluştu senin araca sen resimlerin devamını koy cam tavan olayı nedir kaça patlıyor nerede yaptırılıyor..içten-dıştan detaylı resim koyarsan sevinirim
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Daha görmek isteyeceğiniz ve hoşunuza gidecek bir çok şey mevcut onlarında resimlerini bir bir ekleyeceğim. Arabama herhangi bir şey yapmadan önce çok fazla araştırma yaparım, piyasaya bakarım ve hatta 3D çizimlerine kadar yaparım yani çok özen gösteririm. Özellikle dikkat ettiğim bazı hususlar vardı bunlar. 1) Takside olan şey benim arabamda olmayacaktı. ( ankarada taksilerin %90 ı eradır.) 2) Piyasadaki diğer eralarda olan şey bende olmayacaktı. ( mesela cam rüzgarlığı, nikelaj, far karartma vb. ) 3) Arabanın aerodinamiğini etkileyebilecek herhangi bir şey benim arabamda olmayacaktı. ( kalın yanak lastik, aşırı yere yakınlık, gereksiz body kit vb.) 4) Görsellik, sadece bana göre değil en az 3 kişiye göre görsel olmalıydı. Bu çerçevede arabamı modifiye ediyorum. Ben bu arabayı aldığımda 2006 senesinde, 407 lerin dizeli yeni piyasadaydı ve kampanyalı olarak 36 bin liradan veriyorlardı ama ben gittim 34 bin liraya bu arabayı aldım. Herkes bana gülmüştü hatta bazen bende kendime gülüyordum fakat zamanla o 407 lerde beyin problemi mekanik ve elektronik problemler 6 ay içerisinde sorun göstermeye başlarken benim arabam 197 binde ve hala sıkıntısız biniyorum. Ben niye hyundai accent aldım çünkü bundan öncede accent vardı ve ben o arabayı 98 senesinde aldığımda gene aynı şekilde europa 19 lar vardı 7 bin liraya satılıyordu ne klima ne hidrolik direksiyon vardı onu almadım ve ben gene gidip 3 milyar 50 milyona accent gls almıştım ve 2006 senesine kadar sıkıntısız binmiştim o sebeple accent eraydı tercihim. 2006 senesine dönecek olsam gene bunu alırım hatta arabanın değişim zamanı geldi değiştiremiyorum çünkü alacağım arabalar arasında 65 bin liraya kadar hiç bir araba eradan iyi değil yani en azından benimkinden iyi değil. Bende haliyle biniyorum ve kendim böyle küçük modifiyeler yapıyorum. -Özel susturucu ve egzos, -Pioneer multimedia ana üniteli pro. ses sisteminin resimlerini ekleyeceğim. Saygılar.
Yazılım işini çok araştırdım bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum; İstiyorum çünkü insan her zaman elindekinden daha fazla güç ister, istemiyorum çünkü aracımın moturu yapabileceğinin en iyisini yaptı ve 197 bine kadar beni hiç bir şekilde yarı yolda bırakmadı ki arabayı en son egsoz dan sonra dynoya soktuğumda 125 beygir çıktı ki bunu bana daha önce servistende demişlerdi, 2006 nın ilk seri gelen crdi motorları şimdikilerden farklıymış ki diğer dizel eralarla kalkış veya roll yaptığımda bariz fark oluyor. Yazılımdan sonra 125+30 - 290 tork olabilir fakat motorun veya turbonun yıpranacağından eski günleri arayacağımdan dolayı korktuğumdan istemiyorum. Görüş belirtirseniz dinleyeceğim.
2006 bendede vardı ilk serilerden onlar gerçekten çok farklı çok daha atak diğer eralar ile kıyaslayınca benim araç çok bariz bir şekilde daha atak daha seri idi satarken çok üzülmüştüm işin doğrusu o gücü bazen arıyorum ama size şunu söyleyebilirim 2006 ilk gelen eralar chip kaldırır onlar tamamen yurtdışı montaj çok daha sağlam ben aracımı uçarda takasa verdim arkadaşımla beraber iki tane era verdik iki tane elantra aldık arkadaşın erası 2008 idi benim araçtan iki yaş gen olmasına rağmen aynı parayı verdiler kmler aynı ikiside darbesiz olmasına rağmen benimki çok daha diri ve atik idi 100.000 km kullandım hiç problemsiz uçardada bir gün kaldı hemen satıldı kesinlikle aradaki fark daha araca binince belli oluyor.2006 ilk seri kesinlikle harika
Merhaba İlginiz için teşekkürler. Cam tavan dediğimiz olay, aracın tavanının panoromik olarak cam olmasıdır. Bende panoromik mi ? Hayır değil. Sadece sunroof var. Bende sunroof camının koyuluğunda ve parlaklığında özel folyo çektirdim ve sunroofla bütünlük verdim böylece panoromik cam tavan görünümünü yakalamış oldu. Özellikle belirteyim bu işte malzeme kalitesi ve işçilik çok önemlidir. Ben çok araç gördüm cam tavan yaptıran. Bu araçların hiç birinin tavanının cam görünümle alakası yok. Çoğunun ya güneşten rengi matlaşmış ya çizilmiş yada rengi solmuş. Benim aracımdaki cam tavan ile gerçek cam tavanı ayırt ettiren tek özellik sunroofun olması. Daha doğrusu açılır camın tavanın ortada olması. Cam tavanda sistem farklıdır. Cam tavanı herkes yapıyor. Fiyatlar değişken 50 ile 300 arası. Ama size şunu söyliyim hiç biri yapamıyor. Peki sen nerden nasıl kaça yaptırdın diye sorarsanız , bizi seven bu folyo malzemesiyle uğraşan dostlarımız var ricamızı kırmadı. İlgilenen yaptıracak olan olursa bana ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım. İç resimleri ekliyecem. Saygılar.
Merhabalar Serviste bana demişlerdi bu durumu sizinde yorumlarınızla bir kez daha doğrulanmış oldu. Evet 2006 crdi lar farklı. Bunuda şöyle öğrendim, tanıdıklarımda 2007 2008 eralar vardı ve bunlarla deneme şansı buldum ve aracın motor gücünde fark olduğunu düşündük sonrasında ise arabanın moturunun zamanında iyi açılmış olduğu aklımıza geldi ve servise bu durumu anlattığımızda moturun ilk 2 bin km zorlanmadan düşük devirde kullanılıp 2 binden sonra ise yüksek devir son sürat uzun mesafe yolculuklarda motorun grafik düzeyinin üst sınırlara ulaşabileceğini söylediler ve buna ek olarak 2006 CRDI VGT lerin ( ilk gelenler ) motorlarının farklı olduğu söylendi. Zaten araba henüz reklam veya broşürde yoktu ben yeni accent diye almıştım tipini sistemde küçük bir resimde gördüm sipariş ettiğimde, aracım gelip trafiğe çıktığımda da trafikte era yoktu. Saygılar.
Maşallah Sunroof'lu araba bir başka oluyor gerçektende. Sanırım farlarınız biraz flu görünümde ve içleri tozlanmış onları temizleseniz aracınız daha canlı görüneceğine inanıyorum.
Merhaba Yorumunuz için teşekkürler. Sağ far soldan daha yeni ve haliyle soldaki daha flue. Far temizliği yapıldı dıştan görünüm eşitlendi fakat yeniden flue oldu. Farların ikisinide söküp değişik bir çalışma yapıcam üzerlerinde, mercekli sistem olacak ve içi boyanacak görünüm değişecek. Saygılar.
tamam şimdi oldu..ben gerçekten cam tavan yaptırdınız sandım da ondan sordum demek ki gerçekten çok gerçekçi duruyor..amaca ulaşmış yani