2006 admire ön farların orjinalini bulamıyorum piyasada 2-3 yerde buldum onlarda tane fiyatına 215-240 tl arası fiyat verdiler piyasada bulunan depo taıwan ve çin malı ürünler hakkında bilgisi olan var mı bu ürünlerin en kalitelisi hangisidir ve çabuk sararma yada kararma yaparlarmı
Hocam farınız sararma yaptığı içinmi değiştirmek istiyorsunuz, eğerki sebep buysa kendiniz yapabileceğiniz çok ucuz ve 3-4 saatinizi alacak uygulamayla farlarınız yeni gibi olacaktır.
bencede yenisini alana kadar 80 tlye parlattırabilirsin şaşmaz da yaren e sorabilirsin fiyat ve stok durumunu
Şu an ki farların sorunu sararma ise forumda bolca konu var far temizliği ile ilgili. Yeni far gerekiyorsa da genelde taivan malları çinden kaliteli oluyor diye biliyorum.
farların teki yan sanayi takılmış marka bile yok üzerinde bu yan sanayi olan farın dış camı sarı gibi tuhaf bişey oldu ve içerden sanırım çünkü polisajla silip vernik bile attık ama fayda etmedi içini sıcak sabunlu su ile yıkadım kuruttum ama yok ve iç aynasıda kırılmış far yeri gösteriyor diğer far orjınal onuda polisaj kurtarır vernik yanması var sıcak ve güneşten ama ne kadar parlatsakta sıfır farın yanında o da kotu görünür diye düşünüyorum tek olarak değişince o yüzden değişim yapayım diye düşünüyorum kasko bozdurmaya değermi sizce ?