LPG KABLO

2006 Admire Gösterge Ve Küllük Ampulleri

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda mtopraktan tarafından 30 Ocak 2021 tarihinde açılan konu

  1. mtopraktan

    mtopraktan Kayıtlı Üye

    Yaş:
    30
    Katılım:
    25 Nisan 2020
    Mesaj:
    44
    Alınan Beğeniler:
    5
    Cinsiyet:
    Erkek
    Ad Soyad:
    Mehmet Topraktan
    Yaşadığınız Şehir:
    12-BİNGÖL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    merhabalar,

    ustalar; 2006 admire aracımın kullanım klavuzu bile duruyor hala, tüm yerlere detaylara ve konulara baktım fakat aradığım ampullerin tam olarak ne olduğunu bulamadım. herkes bir sürü yorumlar yapmış fakat sağlıklı ve net bilgiye denk gelemedim. bir çok kişi küllüğün ampulünün olduğunun bile farkında değil;

    gösterge konsolundaki dörtlü, sis, rezistans gibi tuşların ampul kodları tam olarak nedir? dipsiz, led, mini, osram t4 t5 bir sürü şey yazılıp çizilmiş. sis ve dörtlü kısmının ampulü patlak. ben oraya led değil kendi renginde normal ampul takmak istiyorum. hangi ampulü almalıyım? hatta örnek olarak bir link verebilirseniz çok sevinirim.

    ek olarak küllüğün içerisinde bulunan mini bir ampul var. konsolu sökmeden ampullere erişemediğimizden dolayı net bilgiye sahip değilim. küllük ampulünü nasıl almalıyım? netten nasıl aratmalıyım?

    son olarak t5 normal ampüller buluyorum netten fakat renk yazmıyor. orijinal ampül sarımsı görünüyor acaba ampülden midir yoksa normal ampül takarsak kendi orijinal rengini verir mi?

    teşekkürler.
     

Bu Sayfayı Paylaş