arkadaşlar 2006 model 1.3 ve 1.6 admire normal şartlarda fiyat olarak ne aralıkta olmalıdır.bu konuda bilgili olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Yeni kasa olarak era 'nın sıfır fiyatları baz alındığında, bence temizliğine ve kilometresine göre 12.000 - 15.000 tl arasında olmalı, zatende öyle şuan piyasa, daha ucuzada bulunabilir ama epey hırpalanmış olur, 2006 CRDİ Admirem var iki parça boyalı onun dışında sorunu yok 107.000km'de 14.000 den aşağı vermem bugün
temiz bir admire 14 ile 16 arasında gider bence...ama giidpte 12 bin tl lik admireden bence hayır beklememek lazımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
ucuz etin yahnisi yavan olur!!!!!!!!!!!! Atarımız boş yere söz söylemez! binici adam 1000 lira fazla verecek adam gibi binecek..... istanbulda benzinli admire dolu 12-13e eğer onlardan bir tanesini kapımın önüne çekersem kendimi affetmem....zaten araba duruşundan diriliğinden belli eder kendini...sen birşey demeden al beni al beni der
Mehmetnury dostum 14.000 lira hayırlı olsun ayrıca aracınız gayet düzgün duruyor tabi resimden anlaşılmaz ama arkadaşında dedigi gibi araba en başta diri duracak kendini belli ediyor. 14.000 liraya iyi almışsınız
14.000 lira lpg taktıracaksanız size araba alım satım sigortası falandı filandı....16000 liraya yaklaşır
bnce hıc lpg falan ugrasmayın lpg taktırmakta rısklı. forumlarda bakıyorummm ıste sabh calısmama sorunu dıolar. bugun arkadasın aracını kullandım lpg li araba nasıl desem gazda cok acaıp gıdıo sankı ıstop edecekmıs gıbı gıdıo. yaaa hıc taktırmayın yada gıdın dızel alın derım
yani tabiki fiyat normale dönüyor...bide bu fiyat 990 tllik atiker için geçerli....benim gibi italyan taktırırsa +500 lira demek......16500 a gelir araba... bende ocak ayında italyan tomasetto taktırdım bana lpg 1800 e falan patlamıştı.... kardeşim ayrıyeten kimsenin lafına bakma lpg taktır...tamam araba az yakıyor ama benzin olmuş 3,80 küsür.....şehir içi 300-350 kuruş demek....lpg taktırdım atikere güvenmedim gittim italyan taktırdım şehiriçi 0,185 kuruş yakıyorum..çekişten gram düşme falanda yok....boşuna benzine para akıtma...rahat edersin...
Ben 1 ay kadar önce 2005 admira 1.3hy ac aldım. 29 binde tamamen orjinal LPG yok.15000. Fiyat nasıl sizce, fazlamı?
sitemizde fiyatlara iyi yada kötü diye yorum yapmak yasak... ama fikriniz olması açısından söyleyeyim... aynı km aynı model aracı 10 ay önce 13900 liraya almıştım bende...
BEN YENI 2005 HYUNDAI ARACIMI SATILIGA KOYMUSTUM 18000 TL YE VERMEDIM 47000 KMDE GUVENLIK PAKETLI CELIK CANTLI LPGLI 4 LASTIK YENI
Fiyatı guyya pazar kendi belirler. pazarda fix sabit fiyat yok. 2 asağı 1 yukarı fiyatlar hep aynı. Ya bin tl ucuza gider ya da 2bin tl pazar fiyatının ustunde satılır. Sadece sizin araba için değil. Tüm arabalar için böyle. Lpg konusunda ise servisi yaygın olan fiyatı ucuz olan ve referanslı bir firmaya gidildikten sonra sıkıntı yok. Biz amcamınogluna 2003 model swift aldık. Lpg 2 aylık atiker kit takılıydı. Arabanın lpg si dogru takılmıs ama ayarı dogru yapılmamıs. Araba gitmiyordu. Sonra Ümraniye sanayide ki Atiker servisine gittik. Meme ucunu değiştirdiler ve ayarlarını yaptılar. Suanda benzin veya lpg oldugunu anlamıyorsunuz. Ayrıca, ticari taksilere bakın, dizel kullanması gereken asıl insanlar onlar olmamalarına ragmen taksicilerin buyuk çogunlugu benzin+lpg li arac kullanıyor.