Merhabalar, Aracı yeni satın aldım. Yüksek benzin maliyetinden dolayı lpg sistemi takmak istiyorum. Araçla günde 70 km yol yapıyorum. o yüzden kaliteli ve az yakan bir ürün almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. BRC MY 32 öneriyorlar ne dersiniz?
fabrika montaj servisi tavsiye ederim. istanbulda uzman bir firma var o da ömerusta lpg beşyol floryada tel: 0533 514 14 08 serkan beyden aldım telinizi derseniz brc lpg ile ilgili detay bilgi verecektir. iyi günler sağlıcakla kalın.
Bendede atiker obd2 var inan onceki sistem prins lpg ye verdigim paraya acıyorum önemli olan montaj kalitesi olduğunu yaşayarak anladım
Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk aracım ve sürücülükte acemiyim. Dediğim gibi günde 70 km yol yapacağım o yüzden en ekonomik yakıt masrafını yakalamam çok önemli. Atiker ile BRC yada PRİNS arasında yakıt masrafı açısından fark olmaz ise atikeri tercih edeceğim.
bendede 2010 model 1.6 otomatik accent era var 50.000 km de 2 hafta önce http://www.cevreotogaz.com.tr/ da atiker obd li sistem yaptırdım aracıma orada hüseyin bey var bende bu site üzerinden onunla tanıştım gerçekten çok memnunum boşuna 2.000 tl vermenize gerek yok benimde kafamda çok sorular vardı ve lpg nin sorun çıkartmasından korkuyordum yanlız şimdi okadar rahatımki artık gözüm benzin ibresine gitmiyor
Yakıtta değil,malzeme kalitesinde fark var..brc prins 7-8 yıl sorunsuz kullanırsın,atikeri 5-6 yıl sorunsuz kullanırsın..montaj kötüyse hiçbirini kullanamazsın... UZ-AY'dan gönderildi
vosvogen aracıma brc taktırmıştım. şimdi 1.3 admire aracımda atiker sıralı sistem var. inanın hiç fark hissetmiyorum. lpg ye geçişte sarsıntı filan da yok. işini iyi bilen, düzgün montaj yapan bir ustaya yaptırın en önemlisi o.
Arakadaşlar bayilerde obd li sisteme gerek olmadığını söylüyor sürekli. Çok kararsız kaldım. Atiker obd li sistem için 1350 lira fiyat verdiler. Normali ise 1200 lira. AKL sistem ise normal sıralı 1500 lira. AKL de bir çok parçanın italyan LOWATO olduğunu söyledi bayi. Bu konuda bilgisi olan var mı ?