arkadaslar merhaba 1 ay once 1,3 mpı motor,tek hava yastıklı 4 lastik sıfır 4 amortisor garanti kapsamında degiştirilmiş bir şekilde 2006 model accent admire sahibi oldum aracı 13750 ye aldım araç evin önüne geldigimde 52000 bin km deidi araç şuanda şehir içi 290 kuruş şehir dışı 250 civarı yakıyor sizce normal mi aracın yagını yag filt.hava filtresini degiştirecegim sizce çok etkilermi ayrıca 1 aylık şoförüm bilgilerinize ) yakıt ve aracın fiyat performansı olarka yorumlarsanız memnun olurum
Öncelikle hayırlı olsun, uzun yol rakamı biraz yüksek gibi, bakım yapıldığında bu rakamların düşeceğinden emin olabilirsiniz, özellikle bujiler ve hava filitresi çok önemli.
aracın yagı kesinlikle deişcek siyahlaşmış arkadasımın opel servisi var pazar günü kapatcaz servisi ) yagını yag filtresini hava filtresini gerekirse bujilerini de deiştircez ondan sonra yakıt seviyesinin düşecegini umuyorum yag filtresini ve hava filtresini yan sanayi aldım problem teşkil edermi ayrıca araca mobilin 15*40 lık yagını koycaz sizce uygunmu ???
Yağ markası olarak Mobil hakkında bir fikrim yok ben ezelden beri Castrol kullanırım, aracınız benzinli olduğu için 15W/40 yeterli olacaktır tabi çok soğuk bir iklimde kullanmıyorsanız, yan sanayi konusuna gelince en kötü ihtimalle ömürleri daha kısa olur ancak yağ filitresini yan sanayi tavsiye etmem yeterli akışkanlığı sağlamazsa motor yersiniz.
analdım yag filtresi winkelin hava filtresinin ise markası yok hava filtresini kendim deişiririm ama yag filtresini deiştirmek için malum yagı da deiştirmek gerekiyor yag filtresi winkel miş anlamıyrum pek ) zaten 8000 km gitse 60 bin bakıma alcam
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanın...fıyatı uygun geldı bana ıyı almıssınız...aracın fotolarını en yakın zamanda beklerızz..
aracınız hayırlı ugurlu olsun.gule gule kullanın allah kaza bela vermesın.aracın fıyatı gayet gusel uygun almıssınız.herhangı bı hasarı falan yoktur ınsallah.sehır ıcı yakıtı gayet normal ama sehır dısı yuksek gıbı.sehır ıcı benım aracta asagı yukarı o kadar yakıyor 250-290 arası
ben aracı aldığımda (1.6 admira gp) 3.480 tl benzin alıyordum uzun yolda 200 yakıyordu 120-130 km hızlarla kullanınca bence yakıt fazla.zaten 1.3 ler 1.6 ile hemen hemen aynı yakıyor.ama bakımdan sonra kesinlikle düşecektir...saygılar.
arkadaslar bugun dayım geldi ondada 2001 full paket accent var abs v.s oda bana 10*40 lık yag koydur dedi arkadasım 15*40 diyor siz hangisini kullanıyorsunuz aracım accent admire
aracın hayırlı olsun 1.3 mpı en ideal araçlardan yag gerçekten castrol magnatec i tek geçerim filtrelerini degiştirdikten sonratüketim düşecektir emin olhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
costrol iyidir.mobilde iyidir.ikisinie kullandığım için hayırlı olsun kazasız belasız güzel araba almışınız.
2000 milenyumlar da mpı motor kullanılmıştır. 2000ve sonrası yanihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Castrol magnatec çok güvenilir, Mobile de laf edlmez ama bence magnatec. 15/40 ile 10 /40 arasındaki farkı da bence fark etmezsiniz, bildiğim kadarıyla kullanma kılavuzunda iki viskozite de öneriliyor.