LPG KABLO

2006 2.0 Crdi Double Teyp Bağlantı

'Santa Fe Forum - Club' forumunda olur_bazen tarafından 15 Haziran 2020 tarihinde açılan konu

  1. olur_bazen

    olur_bazen Kayıtlı Üye

    Katılım:
    20 Şubat 2017
    Mesaj:
    241
    Alınan Beğeniler:
    303
    Cinsiyet:
    Erkek
    Şehir:
    Ankara
    Ad Soyad:
    mert demir
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Merhaba arkadaşlar.

    Geçen haftalarda aküyü değiştirince n11 den ucuz bi double teyp alıp taktırmak istedim. Öncesinde burada okuduklarıma göre her hoparlörün bir amfisi olduğunu ve yeni teyp bağlatırken bunları iptal ederek bağlantı yappılması gerektiğini öğrenmiştim.

    Oto teyp bağlamak konusunda az çok bilgisi olan arkadaşımla cumartesi günü bağlantı için uğraştık. Ben bilgilerimi vs aktardım. O bağlantı yapmaya çalıştı ama yapamadı.

    Sonra oto ses sistemleri yapan bir yere gittim. Onlara da durumu izah ettim. Araçla ilgili bilgileri yoktu ama bağımsız amfi bağlantısı olan araçlara montaj yapmışlar daha önce. Range Rover Subaru gibi. Baktılar incelediler amfileri iptal edip yeni kablo bağlantısı yapmaları gerektiğini bunun için bütün kapı ve koltuk döşemelerinin sökülmesi gerektiğini ve bunun çok zaman alan bir işçilik olduğunu 500 tl den aşağı ücretle yapamayacaklarını söylediler. Ben de zaten aldığım teyp 300 tl diyerek ayrıca ön sol hoparlör de patlak olduğu ve en az 150-200 de ona vermek gerektiği için vazgeçtim. totalde bana 1000 tl gibi rakama gelecekti.

    Son olarak daha ucuz bir yöntem var mı diye araştırırken aklıma aux bağlantısı geldi.
     

Bu Sayfayı Paylaş