Merhaba arkadaşlar aracı almak üzereyim temiz olduğu için kapora verdim ama yine de sormak istiyorum araç 2006 model 1.5 CRDI eski kasa yani VGT değil üç silindirli 82 BG. 114.000 km de computest ekspertizde motor %87 çıktı. Mekanik - yürürde problem yok. Sol Ön çamurluk ve sağ ön kapı boyalı, sağ ön çamurluk ve sol ön kapı değişmiş. Bu araç için 19.250 ye anlaştık sizce fiyat nasıldır?
Araç 2006 model ise yeni kasardır zaten. 4 silindir ve 16 valf tir. Anlamak icin arka tampondaki sis lambası ortada ise yeni kasadir. Fiyat normal yeni kasa ise. Plakasini verirseniz. Sorgulayabilirim.
Şase No sorgulattım 2005 üretimi ama ruhsat 2006 muhtemelen fabrika çıkışı 2005 olduğu icin eski model zaten ama fazla paranoyak olmak da istemiyorum araç temiz ve bakımlı. Bu piyasada aslında araç almak mantıklı değil ama acil bir durum çıktı o yuzden 1000 TL ye kadar zarar etsem de olur. 10 gün arac kiralasam 1000 TL zaten.
Eski kasanın en kralı 18500. değişen, boya vs olursa 18000-16000 tl arası değişiyor. içinize sindiyse ve sarfları (balata, lastik vs) iyi durumda ise alın derim. Alıp, 500TL de masraf edecekseniz mantıksız.
Çok teşekkürler arkadaşlar acil almam gerektiği için sanırım aracı alacağım. Normalde dediğiniz gibi fiyatı 1000 TL fazla. Başka alacak olanlara belki yardımımız olmuş olur tekrar teşekkürler.
sol çamurluk boyalı, sağ çamurluk değişmiş, kaputun orjial olduğundan emin olun ve sağ çamurluk içinde podyalarda eğiklik düzelme varmı bakın..
aracın fiyatına bir şey söylemek yanlış olur ancak kafanızı ağrıtmayacak temizlikteyse sarf malzemeleri yeniyse bir problem yoksa sıkıntı olmaz gönül rahatlığıyla binersiniz hayırlı olsun...
Ruhsat tarihine göre 2009 dan beri el değiştirmemiş görünüyor. En çok 3. Yada 4. Sahibi olursunuz. Problemli bir arac olsa kısa zamanda cok fazla el degistirirdi. Bence alinabilir gibi 1000 lira az veripte baska bir araç alıp sanayide arızalarıni yaptirmakta var.
arac basinda biraz daha pazarlik yapmaya calisin keza herseyi ile ayni modeli arkadasim simdi 17 bine aliyor.
kusura bakmayın da 2005 model 58000 orjinal km sunroof klima 4 disk abs 4 airbag getzi 24000 tl ye sattım. Aracımda gram boya yoktu hani nerede en kral eski kasa 18500 e varsa ben alayım.