Aracın ön farları baya köreldi muayeneden geçecek en iyi far çeşidi ve yakın zamanda değiştirenlerden fiyat bilgisi alabilirmiyim
Farın kendisi mi ampülden mi bahsediyorsunuz? Ampülse 2006 üstünde h4 ampül var. Herhangi bir normal h4 ampülle geçersiniz muayeneden.
farların ön camı matlaştıysa parlatıyorlar onu sıfır gibi oluyor, sırasıyla 3000-2000-1000-600 numara su zımparasıyla sulu zımpara yapılıp üzerine pasta cila pasta ciladan sonra wax cilası ile halloluyor, farı sökmeden değiştirmeden 50 liraya birçok oto kuaför ve tuningci bu işi hallediyor.
Yani farların üstü soluk ve kirli ancak güçlü bişi olsun istediğim için temizlik yeterli olmassa ampülü veya komple değiştirmeyi düşünüyorum 2006 model araç
aynı olay bende de vardı. 30 tl ye farları temizlettim sonrasında osram night breaker aldım.şu an memnunum
Yan sanayi ya da 2.el alacağınız farlar büyük ihtimalle kısa sürede yine sararacak ve orjinalinden daha da kötü olacaktır.
far temizliginden sonraki hali.. Sanayilerde far temizligi yapan dükkanlarda cok uygun fiyata yaptıra bilirsiniz degişimden daha az zahmetli ve ucuz