İyi Günler Çok Değerli Getz Kullanan Arkadaşlar; Aranıza Ankara Sincan'dan katılıyorum.15 günlük Getz sahibiyim. Aracıma Yaptıklarım: 1-Atiker sıralı simit LPG takdırdım(990-,TL 13 ay taksit-Üstün Oto LPG) 2-Bim'den 40 TL verip park sensürü aldım. 3-İnternetten Cyolone Sustalı Oto alarm aldım(59 TL,oniki ay taksit) 3-İnretnetten Otomatik Cam kaldırma Modülü 4 cam aldım.(21 TL.) 4-İnternetten arka parçalı koltuk kılıfı aldım.(54 TL.) Koltuk kılıflarını oğlum söktü yerine taktı,yalnız arka parçalıları ters göndermişler,bir taraftan kesip diğer tarafa ekledik. Park sansürü,otomatik cam kaldırma modülü(kapı motoru da 5 TL,Doğan marka),oto alarm takma,gögüste benzin göstergesi ışıklarının biri yanmıyordu,diğerleri zayıftı,bunlarda dahil.Hepsine işcilik 150 TL verdim 6 taksit.10 TL de verdim kontak anahtarını alarma takdırdım...İnşallah park sensürünün resmini çekip buraya koyacağım.
Çok teşekkür ederim.Daha iyisi sizlerin olsun.Allah nasip ederse şimdi sis farı ve üstüne bagaj araştırıyorum,Şaşmazda bir yerde Getzler için özel üste tavan çıtası yapan yer varmış ama çok fazla fiat çekiyor 300TL diyor.
Bakalım araştırıyorum,üst bagajım var sadece bagajı tutturmak için çıta lazım.Sis farı hakkında bilginiz var mı?
sitede arama yaptırırsanız montaj hakkında detaylı bilgi veren birçok arkadaş var... Orjinalleri bildiğim kadarıyla 60-100 tl arasında olması gerekiyor TANESİ fakat yan sanayilerinin çiftini 50 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz... Montajınada 20-30 lira verip halledersiniz...
2-3 sene önce Anamur'da 2 sene kaldım,geri Ankaraya geldim.İskeleden ev almıştım geri sattım.Memleketiniz çok güzel kıymetini bilin,güle güle yaşayın.
Kardeş ailevi sebeplerden dolayı,fırsatını bulsam yine gideceğim oralara,çok eş dostum var.Sıcak kanlı Yörük insanları var.