Merhabalar arkadaşlar aracımın yagmurlu havalarda sileceklerini kullanmaya başladıgımda arka cam silecegının çalışırken camın Orta kısmını silmediğini farkettim.yanı silecegın iki en uc noktaları silerken silecegın Orta kısmının işlevsiz kaldıgını farkettim.kontrol ettiğimde sileceği camdan yukarı dogru ayırıp tekrar cama bıraktıgımda dilecek kolunun yayı sanırım etkisiz kalıyor.silecek kolunu cama dogru yaklaştırıyorum yayın işlev görmesi gereken noktalarda silecekten elimi çekttiğim de yıne aynı noktada kalıyor sıkışmış gibi yani silecegı cama dogru ittiğimde yayın çekmesi gereken noktalarda etkisiz kalıyor ne yapmalıyım arkadaşlar çözüm önerileriniz nelerdir acaba. ..
Aslında o yay kolay kolay deforme olacak parça değil. Zaten arka sileceği pek camdan ayırmıyoruz. LBence ilk önce yeni bir silecek süpürgesi alın. Halen memnun kalmazsanız silecek kolunun yenisini alın. Iki parça da pahalı parçalar değil. Uygun rakamlara bulursunuz. Hem yenilemiş olursunuz. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
getz in arka camı bombeli, piyasadaki bütün yan sanayi silecekler getz in arka camına takıldığında böyle problemler yaratıyor ya uçları silmiyor ya ortası silmiyor, illa adam gibi olsun isteniyorsa orjinal süpürgeyi koruyup sadece silecek lastiğini değiştirmek lazım, eğer süpürge bozulursa aynısından lazım. Yan sanayi silecekler çok kötü değil gerçi az da olsa iş görüyor
merhaba, aynı sorunu silecek kolunuda değiştirerek çözdüm. yay üzerinde geliyor zaten. https://www.karakaslarotoyedekparca.com/hyundai-getz-arka-silecek-kolu-2002-2005-12165.html