Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2005accent dizel mazot pompası sorunu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda z_kabaoglu tarafından 7 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. z_kabaoglu

z_kabaoglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese merhaba öncelikle çok güzel ve yaralı bi site emeği geçen ve geçenlere çok teşekkürler.
    sorunuma gelince 2005 accent dizel arabam var depodaki pompasan çok ses geliyordu ve uzun yolda sürekli araba stop ediyordu artık etmiyor çünkü en son ettiğinde bir daha çalışmadı ve depodan gelen ses çok fazlaydı sorun nedir çok acil yardım .... teşekkürler..

2. sersun

sersun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba,
    aynı sorun bende de vardı.servise götürdüm.995 ytl masraf çıkardılar.Ustama götürdüm 15 ytl masraf çıkardı.ve sorunum halloldu.
    Sorun fabrikada deponun içinin hangi akla hizmetten olduğunu anlayamadığım bir sebepten boyanmasından kaynaklanıyor.Depo içindeki boya zamanla atıyor ve boya parçaları depo içindeki elektrikli pompanın emiş filitresini tıkıyor.Filitre tıkanınca pompa rahat emiş yapamıyor ve sesli çalışmaya başlıyor.Usta arka koltuğun altındaki pompayı söküp filitreyi basınçlı hava ile temizliyor ve pompa rahat çalışmaya başlıyor.Ama mazot az iken tekrar ustaya gidip deponun içinin komple yıkanması gerekiyor.Burası Türkiye olduğundan fabrika hatasını kabul edip telafi edeceğine servis problemi çözmek için maliyeti kullanıcıya yıkıyor.Durum bu.

3. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar bu boyanın antistatik boya olduğunu düşünüyorum yanılmıyorsam. Depodaki yakıtın çalkantı nedeniyle sürtünme ile statik elektrik oluşturmasını engellemek içindir heralde. Bagajı astarlı bırakıpta tutup deponun hemde içinin boyanmasını başka türlü izah edemiyorum kendime. Belkide deponun içinin yeniden boynaması gerektiği nedeniyle serviste bu kadar fazla tutuyordur https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

Düzenleyen : raven

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Eralarda deponun içi boyalı değildir...Admirelerde niye boyamışlar bende anlamadım..

5. sersun

sersun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Deponun içini tekrar boyamıyorlar arkadaşım.Depoyu komple pompa ile birlikte değiştiriyorlar.Yeni takacakları deponun içi boyalı ise 5 yılda bir 1000 ytl verip depoyu ve içindeki pompayı değiştireceğiz yok eğer boyalı değilse fabrika hatasını farketmiş,hatasını telafi ediyor maliyeti de kullanıcıya yıkıyor demektir.

6. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundai bu ne yapsan yeridir. Türkiyede ilkleri yapan tek firma heueheuee

7. z_kabaoglu

z_kabaoglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar hepinize teşekkürler hakkaten öleymiş ustaya götürdüm halletti sağolun .https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : z_kabaoglu

8. stylance

stylance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    GEÇMİŞ OLSUN ADMİRE DİZEL 3 SENE KULLANDIM ŞAMANDIRADAN CEKTİĞİMİ HİÇBİRŞEYDEN ÇEKMEDİM 4-5 KEZ DEGİŞTİ HERALDE AMA BOYALI OLMASI BENİMDE DİKKATİMİ CEKTİ NİYEYSE BOYAMIŞLAR

Bu Sayfayı Paylaş