Arkadaşlar ilk kez bir Hyundai araca sahip oldum. Araç Tuscon 2.0 dizel otomatik bir araç. 13 yıllık bir araç olduğu için haliyle biraz eksiği gediği var. İlk olarak ön takımlardan başlamak istiyorum. Z rotları ve salıncak burçlarını değiştirmem gerek çünkü çok ses yapıyorlar. Gerçi amartisörlerin de değişmesi gerek ama şimdilik onu erteleyeceğim. Daha sonra kalorifer peteğini değiştirmem lazım. çünkü soğuk üflüyor ve resmen dondum aldığım gün hava çok soğuktu Arka silecek ve arka cam buz çözücü de çalışmıyor. Ve bir de arka bagaj kapağı camını açamıyorum onu da yaptırmam gerekli. Bir de iç aksesuarlarda ıvır zıvır değişmesi yapılması gerekenler var. Bulunduğum yer Çerkezköy olduğu için burada parça bulmak sıkıntılı iş. Bulsam da 1 liralık parçayı 3 liraya satarlar burada. Boş bir günümü İstanbula ayırıp gidip parçaları almak istiyorum. Acaba ikitelli ya da başka bir yerde tavsiye edeceğiniz yedek parçacı var mıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çorlu yeni sanayi ye bir bakın. İnternetten bulabilirsiniz. Forumda tavsiye edilen "Bayii otomotiv" ve "Karakaşlar Yedek parça" ile görüşüp yardım alabilirsiniz.
hocam dediğiniz gibi burçları ve z rotlarını çorludan buldum hiç İstanbula gitmeye gerek kalmadı çok sağolun. diğerlerine de internetten bakacağız artık