Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2005 Sonata Ef Yokuşta Zorlanıyor

'Sonata Forum - Club' forumunda emrah00015 tarafından 3 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. emrah00015

emrah00015 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emrah sarc
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Merhaba arkadaslar 2005 model 2.0 jaguar kasa bir aracim var. Yokusta roketleme yapmama ragmen 110u gecmiyor.benzin gaz fark etmiyor.araç otomatik ve butuüuuun bakimlari yapildi.sizce sorun ne olabilir?
    Bujileri degistirmistim uzeerinden wr7dc cikti.usta bunlar sahin bujisi dedi ngk marka buji takti.ama o gunden beri performansta bi dusus var gibi.yokusta cliolar beni solluyo.bu nasil is. Yorumlarini bekliyrum.tesekkur ederim

2. osmanhalim

osmanhalim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    47
    Ad Soyad:
    osman halim dinsel
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Merhaba. Yokuştan kastettiğiniz nasıl bir yokuş bilemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Aracınızda normale göre güç düşüklüğü olduğundan şüpheleniyorsanız expertiz yapan yerlere giderek sadece motor testi yaptırabilirsiniz. Bu test sonucunda motorunuzun tork ve beygir değeri çıkacak, böylece bir sorun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Arkadaşlarla test için kullandığımız yokuş var. Değişik arabalar gelir gelmez orada deneme yaparız. Tutlukırı'yı geçince antalya yoluna doğru sağa döndüğümüz zaman dip gaz yapıyoruz ve yokuşun sonuna doğru kaç km hız yaptığını ölçüyoruz. 163 beygir e200k 120 yapıyor, 70 beygir ibiza tdi 120 yapıyor, 105 beygir linea dizel 135 yapıyor, 140 beygir volvo s8 2.4 dizel 140 yapıyor. Sizde orada deneme yapabilirsiniz. Dizel araçlar benzinli araçlara göre yokuşlarda daha iyi performans gösteriyorlar. Eğer o yokuşta 110 yaparsa aracınız için gayet normal.

3. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    O yolda benim mercoda anca 120 yapıyor, az diyordum .. dediğine göre normal o zaman...

Sabahattin bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş