Merhaba 2005 Hyundai Sonata Cd Kaset çalar yerine double din teyp takmak istiyorum her double din yuvaya uyarmı benim buldugum teyp navitech - dtv8600 http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=74&pid=634 çerçevede kesim yapmak istemiyorum bu teyp o yuvaya otururmu herhangi bi problem yaşarmıyım.
Hocam seçtiğiniz cihazda(eğer resimler birebir ise) mini USB var. Normal USB ile arşiv yapıp dinlemek istediğinizde bir de benim gibi dönüştürücü ile uğraşmayın. Ama USB ile işim yok derseniz çok takılmayın.
Usb ile pek isim olmaz sd kart kullanirim benim kafama takilan sey orjinal teybin ciktigi yere otururmu herhangi bir kesim islemi yapmak istemiyorum tesekkurler.
Muhtemelen oturur cunku o teyp ölçüleri standart oluyor ve içinden bir kaç farklı çerçeve cikiyor kimi ince kimi kalın. Hangisi kurtarirsa onu kullanıyorsunuz ama üniversal double dinlerin dış ölçüleri standarttır.
Abicim aynı model teypten bizde var şuan kullanıyoruz hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor açık kalan yeri yok sanki bu modeller için üretmişler ) Biraz geç oldu ama
2006 Sonata ya duble din yaptırdım fakat kenar boşluklar hiç hoşuma gitmedi tam oturmadı teyp.. Galiba ustasına denk gelmedi bizimkisi..keşke hazır ayak alsaydım sahibinden de var.. Şimdi çıkarıp orjinalini koymayı düşünüyorum..
benim yeni aldigim 2004 sonatanin orijinal kaset ve cd çalar çalışmıyor sadece radyo... siz ne yaptiniz verdiğinizlinkteki cihazı taktiniz mı