Merhaba arkadaşlar, aracımla Ankara'dan Denizli, Muğla ve Ankara arasında 1475 km yol yaptım. Ertesi gün motorun ilk çalışması çok gürültülü olarak çalıştı. düzelir diye bekledim ama düzelme olmadı. motor ısındıktan sonra normal çalışıyor. soğukken daha önceki çalışmasından daha gürültülü olarak çalışıyor. 3 günce Hyundai Akbak servise götürdüm, usta baktı ama çalışmasının normal olduğunu söyledi. Ertesi gün İvedikte tanık bir ustaya gösterdim. Gaz kelebeğini temizledi. Ama sorun yine çözülmedi. Aracım ilk çalışma hala fazlaca gürültülü, bu ses neden kaynaklı olabilir ve ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler Not. Daha önce hiç bu kadar sesli çalışmamıştı. yolla gidip geldikten sonra oldu.
Servis başından savmis kesinlikle bir sorun var dizel bile daha sessiz çalışıyor bilgisi olan yazacaktir GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki yag ekleme kapagi acilmista oyle calisiyormus gibi ses cikartiyor, bu arada yag seviye cubugu gibi bir cubuk var solda kirmizi o ne ise yariyor bende yok o GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana da sesi hic normal gelmedi. O çubuk otomatik şanzıman yağ cubugu ASUS_T00J cihazımdan gönderildi