selm arkadaşlar... Araç 2005 model cevrolet kalos... Parlement mavisi hb kasa 1,4 motor 5500 kmde benzinli.. sahibi sizlere ömür, emekli emniyetçi.. kendim aracı gördüm kapalı garajda duruyor... Fiyatta 15000 kayme civarı... Aracı kullananlar veya bilenler yorumlarını alabiliriz... Düzenleyen : ido
kaloslarda kullanılan 1400cc. -8 valflik ve 16 valflik 2 ayrı motor var. 16 valf daha seri ve güçlüdür. aracın hiç kazası da yoksa bence mantıklı bir araç. 5500 km de motor ,yürüyen aksam. birde garajda isei neredeyse 0 araç. nerdeyse diyorum lastikler ve kayışlar değişirse .bu parçaların araç kullanılmasa bile sağlıklı kullanım ömrü var.
Bu gün kısmetse 2004 modelini alıcam. 1.4 8V 50000km de. Cuma günü aracı iyice inceleme fırsatı buldum. 3 ayrı ustaya baktırdım arabayı. Benim gibi Getz'den inme birisi için alışmak çok kolay gibime geldi. 8V olanları seri geldi bana, kalkışı hızlanması falan güzel ama tabi 16V olan versiyonu daha iyi. Birde öğrendiğim kadarıyla SE modeli 8V donanım olarak arka cam ve aynalar elektrikli değil. SX modeli 16V onlar full olanları. Camlar full elektrikli aynalarda ayrıca direksiyonda teyp kontrolü falanda var.
inşallah hayırlısı olur... Bende çok araştırıyorum... Deneyimlerini bekliyorum... Birde benim baktığım ara 2 airbeg ve elektirikli aynalı ... Uzantısını öğrenemedim... Düzenleyen : ido