Yeni mi aldınız hayırlı olsun ilk resimlerdeki gibi yıkanınca güzel sonrası toz toprak benim araç mavi kapıda yatıyor haftaiçi p.tesi den cumaya araç füme rengini alıyor
Resimleri koyunca dedim herhalde yeni aldınız mesajlara baktım üye yeni değil dedim belki aracı değiştirmiştir
Mürsel abi ilginçtir yorumu daha yeni gördüm:RpS_unsure:..Ben böyle daha çok seviyorum kırmız ve siyahın uyumu bana çok hoş geliyor
frenleri kırmızı boyarsanız baya bir tatlı olur hem jantlarda kendini belli eder, tabi zevk meselesi. kazasız belasız sürüşler inşallah.
merhabalar, yeni bir otomatik elantra aldım. 2004 model. düşük viteslerde gaza biraz fazla basınca araçta bir motor sesi oluyor ama hızlanma aynı oranda olmuyor. bu ses beni oldukça rahatsız etti, gösterdiğim insanlar hep normal dediler. bende önceden 2007 otomatik civic vardı. Elantranın vites geçişleri hiç hissedilmiyor ama performans ( geç toparlıyor) olarak civic ten çok düşük. Bu bendeki araçtan mı kaynaklanıyor acaba yoksa genel bir durummu.?
Aramıza hoşgeldiniz..Forum kuralları gereği kendiziniz tanıtırsanız seviniriz..Sorunuza gelince otomatik elantralar böyledir ama çok konforludur vites geçişleri falan stabildir..Diğer araçlar 140-150 ye kadar stabil ve hızlı şekilde çıkıyor ama elantra 205 km hıza kadar ''stabil'' şekilde çıkıyor ciddiyim daha yüksek hızda denemedim:RpS_thumbup:..Motor sesine gelince 3.500 devirden sonra motor sesini içeriye alır bir miktar..Ben aracımın hızlanmasından seriliğinden oldukça memnunum..Sizin 2007 civic seri arabadır 125 hp elantra 107 hp arada 20 hp fark var bunu da göz önünde bulundurmak lazım