mrb arkadaşlar bu modelde ve bu yaşta araç kullanan arkadaşların yakıt sarfiyatı değerlerini bilmek istiyorum tşk
Teşekkür ederim . Aramıza tekrar hoş geldiniz nadir bey 3 silindirli getz kullanıyorsunuz kaç kilometrede aracınız
127 bin km de ben bu aracı görerek beğenerek almadım ***anadolu siğortadan pert araç olarak aldım ama aracın ne önü nede arkasında nede şaselerde problem vardı sadece yumuşak zeminde dönmüş bir hasarı vardı tavanda ve 4 kapıda hafif ezilmeler vardı yapıldıktan sonra bile ön düzene girmesine gerek bile kalmadı..daha önceki sahibinide buldum konuştum adıyamanda bir şirkete ait ve bolca seyahat ve uzun yolda kullanıldığını sölediler 120 bin km ye kadar adıyamanda yetkili servise girmiş ve kayıtlarını iskenderunda çıkarttım zaten ***eğer fazla yakmasının en büyük etkeni fazla km yapması ise sözüm yok
aracın düzenli bakımını benden önceki sahibi yetkili serviste yaptırmış ben 2 aydır yeni sahibiyim ve her türlü bakımınıda yaptırdım***benim modelde kullanan araç sahiplerinden cevap bekliyorum
şeker bayramında alanyaya gidip geldim toplam 1293 km yol yaptım***giderken iskenderun konya seydişehir güzergahını kullandım otobanda 120 km sürat ile gittim diğer yollarda 100 ile gittim***dönüştede alanya mersin üzeri geldim dağlık yoldan****186 tl mazot yaktım..bu değer yüz km de 5.3 litre yapar...ben bu seri ve gaz pedalına korkmadan yapmış olduğum yakıt değerlerinden son derece memnun kaldım