Merhaba, Çok sevdiğim 2005 model elantramı ufak otomatik araç almak için satıyorum aşağıda ilanı bulabilirsiniz. İlan
Hayırlı satışlar iyi fiyat yazmışsınız tam piyasası. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Bende uygun fiyat yazdığımı düşünüyorum. Sonuçta herkesin malı kendine kıymetlidir ama birazda mantıklı olmak lazım diye düşünüyorum.
Bence piyasaya gore normal fiat admira lara o fiat yazanlar var insallah istetedigin fiata datarsin ben de yeni aldim elantrayi gerçek parasini sonuna kadar hak eden bir araç LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler arkadaşlar. Bana kalsam satmam arabayı. Zaten bu benim ikinci xd2 arabam. Eşim sabahları oğlanı okula götürecek artık o yüzden otomatik almak istiyoruz. Jazz bakıyorum 2007 modellere 32-34 çekiyorlar. üstelik bir sürü değişeni boyası vs var. İnsanlar çıldırmış.
Şu 2 günlük araba arama maceramda açıkcası umutsuzluğa düştüğüm için şimdilik satışı durdurduk.Araba fiyatları çok yüksek ve çoğuda benim aracıma göre daha fazla hasarı olan araçlar. Bir iki temiz denilen arabayı servislerden sorgulatınca hep almamız yönünde cevap aldık. Bu arada bugün tamam deseydim aracı satacaktım. Buda elantra tutulmaz, satamazsın diyenlere bir cevap olur sanırım.
Aynen Dediğiniz Gibi Sözde Local Boya Olan Araçlar Pertten Çikma Servis Alma Diyor. Hele Birtanesinde Ww servisinde Çalışan Arkadaşıma Sordum Plakaya gerek Kalmadan araçı Direk Hatırladı.
Tekrar merhaba, Aradığım aracı buldum. O yüzden fiyatı da düşürdüm. 25.000 tl ye vereceğim aracı arkadaşlar.
Çok teşekkürler. Şu sinir bozucu süreci hayırlısıyla bir bitirsek artık. İnsanlar galericilerde km ile oynanmış, sağı solu bitmiş arabaları alırlarken hiç bir şeye takılmıyor ama bizim araçlara gelince maşallah aslan kesiliyorlar.