Selamlar herkeze arkadaşlar 2005 model otpmatik elantrama lpg taktırmak istiyorum acaba rampada ve düzde pek performans düşüklüğü yaşanıyormu acaba kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum bu konuda birfe brc taktıracam inşallah
50.000 de lpg li (brc) elantra aldım 80.000 de sattım ama bir brc kit kadar masraf ettim Obd destekli bir kit taktırın ve simit tüp olsun kafanız rahat olur. Performans düşüklüğü falan olmaz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
wentgas obd li sistem taktırdım 2 yıl kullandım bir gün bile sorun yaşamadım(tek seferde 20 saat yolculuk yaptım bir seferinde). Kit kadar işçilik de önemli.
Evet obdli taktıracam zaaten sadece performans düşüklüğü oluyormu die öğrenmek istedim kullananlardan teşekkürlet cevaplarınız için
Bende manuel vardı. Performansı direk etkileyen tek şey klima Ama 160 dan sonra benim araba çıldırıyordu ibrenin dibini çok çabuk görüyordu lpg de. Hatta benzine alıp deneme ihtiyacı bile hissetmedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende de manuel var. Devrini aldığında hiç hissetmiyorsunuz, uzun yolda falan benzinden farkı yok ama şehir içinde klima açık yokuşta kalkış yaparken bir bisikletli sizi geçebilir. Gerçi aynı şey klima açık olunca benzinde de geçerli bu arabaya 1.6 motor yetmiyor işin özü bu
Bugün turkuazotogazda ankara da prins silverline 2.0 lpg takdırdım bakalım inşallah sıkıntısız bir şekilde bineriz arabaya simit tank 48 lt ve dolum ağzını benzin kapağının altına taktılar gayet güzel oldu akşama kadar başında beledim yapılanları tek tek izledim ve sıkıntısız bir şekilde de nurat beyle ayarlaması yapıldı ...
Teşekkürler hepinize lastik olarak elimde 175 65 15 ebatkarında kışlık lastik var kullansam sıkıntı olurmu acaba akrabam arabayı sattı hiç kullanmadı lastikleri olursa ben kullanayım diyorum