Herkese merhabalar. Aracimi daha dun aldim ve hemen araniza katildim. Sormak istedigim birsey var. Benim aracim 2005 Elantra gls. Aracin farlari acikken kapi acildiginda veya emniyet kemeri takilmadiginda olmasi gereken uyari sesi cikmiyor. Acaba aracin sesli ikaz ozelligi mi yok ? Sunuda belirteyim kapi acikken gostergede kapi acik isigi yaniyor, yalnizca ses gelmiyor. Dun farlari acik unutup gitmisim 4 saat sonra geldim kumanda kapiyi acmadi ama Allahdan aku yeniymis arac calisti. Hic olmaz ise farlar icin bi ikaz olsa cok iyi olur, kemeri hep tskarim zaten. Simdiden tesekkurler
Merhaba, uyari sesi yok, etacs dan kapali. Surucu kapisi acildiginda kontak anahtari uzrinde degilse butun elektrigi keser. Farlar acik kalmaz. Eger acik kaliyorsa aracinizin elektrik sistemini kurcalamislar demektir. Mobilden gonderildi.
Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Ben bir elektrikciye gostereyim neden benim aracim kesmedi elektrigi. Araca bindigimde gosterge isiklari yaniyordu ordan anladim farlar acik kalmis.
valla bakin onu dusunmemistim. Dogru ya ozaman acildi herhalde. tekrar tesekkur ederim bu sefer iyice aydinlandim aracta bi sorun yok, belki ben dun kumandanin kucuk tusuna alisamadigim icin acamadim, akuden sandim.
Ustadim merhabalar. Ben bugun kontrol ettim, anahtari kontaktan alinca kapilari kapatinca filan elektrik kesilmiyor farlar park halinde yanmaya devam ediyor ben bu sorunu nasil hallederim acaba ? Herhangi bir elektrikci cozebilir mi ? Hayir alismamisim iki de bir acik unutuyorum aku bitecek bi gun kalacagim ortada. LG-H860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi