Selamlar 2005 elantra araçlara son çıkan accent blue araçların çelik jantları takılabiliyormu bilginiz varmı acaba
Takılamaz. Accent Blueler 4 x 100 bijon aralığına sahip. Sizin aracınız 4 x 114.3 bijon aralığına sahip.
Xd2 ye yakışacak sadece mercedes in bir modeli var onun dışında orjinali daha iyi Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence orijinal janti cok guzel ayni sekilde jantlardan porschede de var onlari takan var cok guzel oluyor GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyla alakalı olduğu için buraya yazıyor başka konu açmıyorum. Elantraların jant göbeklerini sprey boya ile boyasak acaba tutar mı? Plastik olduğu için tutmayabilir diye düşünüyorum. Eğer olur diyorsanız önereceğiniz boya markası var mıdır?
Abi plastik işi kolay güzel bir astar atılırsa boya tutar. Fakat sonradan boyadığın göbekler jantla ton farkı olur ve çok çirkin oluyor, piyasada çokça örneği mevcut. Bence güzel bir yerle anlaşıp jantları komple boyat derim.
Benimde xd2 nin göbekler silinmeye başlamıştı ama zımpara çekip boyatırsan çok yakışıklı olur. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sürpriz.. 1 yıl sonra konuyu hortlattim. Orjinal elantra xd jantı arıyorum. Bulamadım bi türlü. Hangi model abi. Belki onu kolay buluruz.
Böyle birşeydi. Ama bumudur bende hatırlayamadım zaman geçmiş biraz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi