arkadaşlar herkse selamlar 2005 admireyi yeni aldım direksiyondaki hava yastığının sağlam olup olamadığını nasıl anlayabilirim.göstergede hava yastığı ışığı ilk başta yanıyor daha sonra sönüyor.
Ancak kapağı sökerek anlayabilirsiniz, lambanın ilk çalışmada yanıp sönmesi ise sıkıntı bu normal bir durum.
hocam benim araçtaki direksiyondaki yazı şekli farklı yazılar yan yana bu direksiyonun değişitiğine bir işaretmi acaba teşekkürler
yok hocam benim direksiyon yazıları srs ile aırbag yazısı yanyana almadan 3 tane ustaya gösterdim aracın kazası yok dedi.tramerde temiz başka ne olmuş olabilir
sizin aracınız admire ve resimdeki gibi değilse ozaman süphelenmeniz cok normal cünkü aynen resimdeki gib olması gerekir orjinal direksiyonun.şahsen bizim airbag patladı kazada yenisi takıldı ve aynen resimdeki gibi direksiyon.
resmi yüklemeye çalışacağım ama kısaca şekil şu hyundai amblemini altında korna resmi yok yanyana srs airbag yazıyor.bide şunu sormak istiyorum kalorifer düğmesi sadece yüze veren kısıma düğme dönmüyor.diğer pozisyonlarda sıkıntı yok.anlamadım gitti