önden halat ile çekelim mi ? arkadan ittirelim mi ? hemen acil yardımda bulunalım. burak bey forum kurallarını gözden geçirmenizi ayrıca aracınızın sorununu daha anlaşılır tarif etmenizi rica ederim. 140 ı ne şartlarda geçmiyor 3. vites de 4. vites de 5. vites de kaç devir e kadar çıkabiliyor duman varmı devir istekleri nasıl. bu konu hakkında forumda bolca konu mevcut bakmanızı tavsiye ederim.
murat bey forum kurallarına dikkat etmedim halatla çekmenize arkadan itmenize gerek yok sadece aracımı sorununu paylaştım araçta değişenler üst kapak sibop takımı iticiler egzantrik conta takımı debriyaj triger devirdaim enjektörler sorun hala sabit arada hava akışmetre arızaya giriyor kontak açıp kapatınca düzeliyor bi müddet sonra arıza lambası sönüyor aracın gaz yemesi iyi turbocuyada gitti durum iyi diyorlar açıkcası arabayı çözen yok bende oto elektrik elektronik usatasıyım motor işini çözemedik
şimdi sorunun detayına inmeye çalışırsak eger 140 km hızı geçmeme durumunu 4. viteste de yapıyormu eger yapıyorsa bu sırada devir bir yerde takılıp kalıyor mu. hava akışmetre arızasının sonucunda sensör değiştirildimi. birde aklıma gelen triger değişirken 1 diş kaçırılmış olabilirmi. belki düşük ihtimal ama fren diskleri sıkıyor olabilir. pek çok ekipman değiştirilmiş hala sorun bulunamamış geriye zaten pompa kalıyor yakıt filtresi depodaki filtre tıkanıklıgı artık bundan sonrasıda tek tek kontrol. sorununuzu daha detaylandırırsanız konuyu okuyan arkadaşlar daha detaylı cevaplar verecektir.
buna pompa bakımıda yapıldı balatalar yeni işte acil yardım dememin nedenide bu 4000 tl masraf ve sorunlu bir araç satasımda yok iyi para harcadım hava akış yan sanayi ucuz ama garanti yok kısacası adamlar yapamamış orjinali 650 civarı diye biliyorum arıza tespit cihazına bağlıyorum 0 hata ne olucak bilemiyorum duman atma yok gazı iyi yiyor
orjinal hava akışmetreyi emanet alabilme ihtimali olsa yada çıkmacılardan falan temin edebilseniz. neden kaynaklandıgı kesinleşirdi