Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2005 accent admıre 1,5

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda ali keles tarafından 3 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. ali keles

ali keles Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    s.a arkadaslararacla ılgılı bı problemımı paylasmak ıstıyorum 2005 model crdi accent sahıbıyım aracım seyır halıdeyden bırden bıre stop etmeye basladı servıste enjoktor dıkanması dedıler demızlettık fakat arıza devam etmekte arac stop ettıkten 20 dk sonra calısyor yaklasık 250 km bazen 2 gunde bır bazen 1 saat aralarla sorunu yasıyorum aracın pompasında problem gozukmuyor elktrıkcı kam mılınde problem oldugunu soyledı tekrar stop etmesını beklıyorum parcayı degısmek ıcın sızn basınıza boyle bısy geldımı ??

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Sitede Bu konu ile ilgili bir çok konumuz mevcuttur
    Arama motorunu kullanabilirsiniz

3. egeliosman

egeliosman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    krank pozisyon sensöründen olabilir arkadaşım

4. t_meyveci

t_meyveci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu tür değilde bizimde eski araçta hiç çalışmıyordu marş basıyor ama çalıştırmıyordu sonra serviste krank değir kablosu die bi kablo vardı ondan yapıyormuş değitşirince hiç sorun kalmadı

5. sefaelibol

sefaelibol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba, sizin aracınızın aynısından ,2005 crdi accent admira var bende de.sizin yaşadığınız sorunu ben d yaşadım.araç yolda giderken aniden stop ediyor,kısa bir süre 5-10 dakika bekliyorsunuz,tekrar marşa bastığınızda çalışıyor ve yola devam edebiliyorsunuz.ancak.bu sorun başlamadan önce,arkadan, depodan bir ses gelmeye başlıyor.Bu ses motoru çalıştırmadan önce kontağı açıp gösterge tablosunda sağdan ikinci ışığın sönmesi için beklediğiniz sırada (yaklaşık6-7 saniye)çıkan sesin aynısı,ayrıca bu sese eşlik eden sanki tekerlek patlamış da hafif hava kaçırıyormuş gibi bir ses.bu iki ses bir süre devam edip sonra araç stop ediyor.sorun net ve tek.bu sorun hyundailerin genel sorunu.Yakıt deposunun içinin boyası dökülüyor,depo pompasımotora mazot pompalarkenbu döküntüleri de emince filtre tıkanıyor ve araç stop ediyor.çözüm filtrenin temizlenip,ilave filtre takılması.
    Düzenleyen : sefaelibol

6. ali keles

ali keles Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet abıcım aynen soyledıgın gıbı pozısyon sensoru degıstım aracımda sorun kalmadı inş

7. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçmiş olsun, ancak sorun düzeldiğine eminmisin, pozisyon sensörü arızasını bende yaşadım ama araç çalışırken hiç stop etmezdi, sadece stop ettiğimde bazen çalışmazdı, eğer sorununuz devam ediyorsa "sefaelibol" arkadaşımın dediği gibi depo içi mazot otomatiğinin filitresi tıkanıyor olabilir bunuda yaşadım, çokta çektirdi bana ama hallettim hepsini saat gibi şimdi çok şükür, kotrol etmenizi öneririm.

8. nafrian

nafrian Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim arabam da 2006 model accent crdi
    aynı sorunu ben de yaşadım..ne olduğunu bilmeyen bir suru ustaya gittik anlamadaan en sonun da pompacı ya gitik mazotla ilgili butun parcaları ve enjektörleri soktu temizledi taktı ve 2 aydır sorun yok ancak hala sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını anlamiş değilim....

9. furkan_1990

furkan_1990 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkeze merhabalar 2004 model accent admire 1.5 dizel kullanıcıyım aynı sorunu bende yasadım bırgun yolda gıderken araba stop konumuna gectı ve calısmadı takı sarj dınamosuna bı kac kez vurana kadar vurduktan sonra arac elektrık aldı calıstı fakat bu arızanın sebebı bırcok kullanıcıda oldugu gıbı depodaki boyanın mazot pompa filtresini tıkamasından kaynaklanıyor motora yeterı kadar yakıt aktarılmıyor ve stop konumuna gecıyor bu durum fıltrenın temızlenmsıyle duzelır fakat ses yapmaya basladıgında hemen temızletırsenız eger ses geldıgı halde zamana bırakırsanız pompada arızalanıyor baska sebeb aramanıza gerek yok ınan bu modellerde sabit bir sorundur bu deponun boyalı olması .. iyi akşamlar herkeze

10. avcrom

avcrom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    slm.2 ay evel 2004 kısa bel crdi panelvan araç aldım.araç ben almazdan sıfır motor yapılmış.3 hafda evel yolda giderken tahmini 40km gitdikden sonra stop etdi.5-10 dakika bekledim çalıştı.5 km sonra tekrar çalıştı.sanayide esnaf olduğumuz için bu sorunu dizelci arkadaşlarla paylaştım.önce mazot filtresi değişdi baya pislikliydi.filtre şişmesi olabilir dedileri 2 gün sonra aynı sorun tekrar yaşandı.makinalara bilgisayara sorun halindeyken bağlanıldı hiç bir hata vermiyor.şu an eletrikci arkadaş kablo ve sistemleri araştıryor.pompacıya gitdim bizlik değil dediler.şu an mazot deposunu söküp şamandra ve içdeki filteriyi kotrol edeceğim.aynı sorunu yaşayan aramızda arkadaşlar varsa faydalı bilgilerini bekliyorum

Bu Sayfayı Paylaş