irtibat 05517080113 canakkale. Aracimi ilk sahibinden kullanilmadigi icin aldim. 1.3 12Valf mpi klm diye geciyor. Klimasi aktif pofur pofur calisiyor klima acikken herhangi benzine gecme yada zorlanma yapmiyor. hidrolik direksiyon ve surucu hava yastigi var. ilk sahibi Fabrika cikisi nasilsa o sekilde kullanmis sadece 2010da arac 50.279km deyken atiker sirali otogaz sistemi taktittirmis belgesi mevcuttur. teyp orjinal kaset calar ve fm radyodur 2 sol ve sag 13" orjinal kolon 2 yuvarlak tip 16" arka pandizotta orjinal kolon mevcuttur. Benim satin aldiktan sonra yaptiklarim •Uzaktan kumandali merkezi kilit sistemi • kilitlenince Otomatik butun camlari kaldiran 4cam modulu •on sis farlari (orjinal) • 5cam 2numara film • 4cam ruzgarlik • ortapedik ek sungerli 270?lik koltuk kilifi • arka park sensoru • amerikan sinyal modulu • xenon led park ampulu •xenon led sofit tavan ve bagaj ampulu •xenon led t10 plaka ampulu •beyaz mercekli park sensoru • komple pasta - cila - boya koruma (yazlik) •4lastik ve istepnede dahil siboplari degistirilip nitrojen basildi. Aracimin butun agir bakimlari yapilmis olup herhangi bi masrafi yoktur.motorunda ufleme yag yakma kacirma yoktur. Lastikler 10bin km yol yapmamistir bile 109binde orjinal km dir. yag(opar 10/40w) yag filtresi(bosch) yakit filtresi(bosch) lpg filtresi107.750km de degismistir belgeleri mevcuttur. Istenilen ustaya gosterilebilir. Plakanin balikesir olma sebebi ilk sahibi memur oldugu icin gorev yaptigi yerden almis arabayi ve sonra canakkaleye tayin olmus ben plakayi degistirmeye gerek duymadim. Bildigim bi abimden aldigim icin yuzsuzluk yapip expertize sokmadim adamin demesi kaza maza yok zaten tramerdede hic bisey gozukmuyor. Kendi ustama gosterdigimdede hicbisey bulamadi. Hyundai Accent Admire 1.3 klm 2005