Arkadaşlar 2005 hyundai accent admire 1.3 aracıma ufak tefek modifiye yapmayı düşünüyorum yanlız daha önce hiç modifiye yapmadım bi araçla uğraşmadığım için gerek parça gerek fiyatlar konusunda bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle şu parçaları düşünüyorum. -Ön panjur-logo iptali -APP plaka -Xenon farlar -Egzoz ( güzel bişi olması gerek tabi ) -Birkaç yerde çizikler var bunlara lokal boya -Siyah cam filmi öncelikle bunları düşünüyorum bana öneride bulunursanız ve fiyat konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim abilerim kardeşlerim yardım edin
Foruma hoş geldiniz.Öncelikle tanışma bölümünden kendinizi tanıtınız. Forumda arama yaparak sorularınıza cevap alabilirsiniz.
Öncelikle kendinizi ve arabanızı tanıtırsanız seviniriz. -Ön panjur-logo iptali (Logosuz panjur alacaksın. Herhalde 100-150 TL arası) -APP plaka (Piyasada çeşitli fiyatlara yapanlar var. 50-150 TL arası) -Xenon farlar (Kaliteli bişey tavsiye ederim. 100-350 TL arası) -Egzoz ( güzel bişi olması gerek tabi ) (Pek bilgim yok ama 100-350 TL arasıdüzgün bişi olur herhalde) -Birkaç yerde çizikler var bunlara lokal boya (Kaskon varsa mini onarım yaptır BEDAVA, yoksa boyacıdan fiyat alamk gerek hepsi farklı bir fiyat verebilir.) -Siyah cam filmi (Tavsiyem max 2 numara yaptır. Piyasada çok çeşitli cam filimleri var. Kaliteden ödün verme derim. 50-250 TL arası)
Çelik jant+Lastik unutmuşsun modifiye de olmazsa olmaz bence arabanın orjinal halini baya bi değiştirir... Çıkma bulup takarsan 15" falan Lastik+Jant 600-700 tl arası bulabilirsin Sıfır olursa 1200-1300 değişir fiyat
Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. kahraman28 dediğin gibi jant olmazsa olmaz ama suan durumum yok onu alıcak yaza doğru takarım anca. Peki arkadaşlar egzozu ne marka önerirsiniz accente yakışıcak bişi normal çalışırken gürültü yapmayan ama gaza basınca hoş ve sade bağıran bişey ne önerirsiniz??
Ön tarafta logo iptalli panjur, APP Plaka, Far Karartma, Turuncu Sinyal, American Park, Ön tampon altı lip, Xenon Arka tarafta çift sis farı, Otto egsoz, araç beyaz ise arka tampon altına folyo, anotomik spoyler Yan tarafta abartı olmayan maşpiyel, cam filmi, kapı direkleri ve çitalarını folyo kaplama. Ufaktan bunlar olur.