merhaba , 2005 model dizel 200.000 km de bir getz alma arefesindeyim.. Yetkili serviste ki ustalar 3 silindirli araclar sikintilidir almayin diyorlar. Acaba alirsak canimiz yanar mi ? Cok masrafi olur mu ?
Evveliyatı iyi ve bakımlı ise sıkıntı olmaz. Ancak iyi bakılmamış ise sıkıntı yaratabilir. Anlayan ustası pek fazla yok. Sarsıntılı çalışır.
Hayırlısı olsun. Şimdiden sorunsuz ve keyifli sürüşler dilerim. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı aracı 2 sene kullandım. Sattığımda 145 binlerdeydi. Arabadan pek anlamam. Ama inanın motor konusunda bana sonraki kullandığım araçlardan daha çok güven veriyordu. 14 yıllık aracın 200 binde olması gayet doğal. Hatta az bile. Motoruna iyi baktırın. 3 silindir öyle traktör gibi de çalışmıyor.
Merhaba Aracin enjektör ve turbosuna mutlaka bakırtirmanizi tavsiye ederim. Enjektorlere bosh servisinde baktirmaniz mümkün ise daha iyi olur . Eğer o km ye kadar enjektör bakımı yapılmadı ise 1.500 lira civarında bir masraf ile karşılaşabilirsiniz Ayrıca bilgisayara bağlayarak arıza kayıtlarınida kontrol ettirmeniz faydalı olacaktır . General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
22 bin TL ye araba alıp 6 bin TL masraf etmenin bir anlami yok. İyice kontrol ettirin, turbo ve enjektörler mutlaka sağlam olmalı. Yoksa geçmiş olsun.