arkadaşlar geçen hafta 2005 model 1.5 CRDİ getz aldım araç 143000 km de ustalara gösterdim. motoru iyi kaportası aksamı lokal boyalara var ama kondisyonu güzel. Gelelim başıma gelene aracı aldığım 2. gün trigerini değiştirmek için sanayiye gittim. usta rutin kontrol yaparken radyatör kapağında yağ olduğunu gördü, usta direk ya conta yanık yada yağ soğutucusu arızalı dedi velasıl yağ soğutucu arızalı imiş radyatör yıkandı tüm hortumlar değişti. bu arada aldığım elemanı aradım yemin billah ediyor ben bilmiyorum diye mecbur inandım napıyim. neyse benim çakal usta yağ soğutucusunu iptal edelim zaten gerekli birşey değil deyip güya iptal etti. düne kadar sürekli takıntı oldu radyatör kapağındaki yağı temizliyorum ara ara. dün artık tak etti rastgele bir özel servise gittim adam bi baktı abi ne iptali senin usta elllemeiş bile soğutucuyu demezmi. buğün sabahtan öğlene kadar sanayideydim yağ soğutucuyu değiştirdik, radyatör temizliyicisi ile iki defa devir daim yapıldı inşallah sorundan kurtuldum. maliyet ise ilk usta 200 ikinci usta 520 tl toplamda 720 tl oldu. ama bir haftadır neler çektim neler inşallah bundan sonra sorunsuz bir şekilde binerim aracıma. uzun oldu kusura kalmayın. Saygılar.
Allah kimseyi böyle ustalarla karşılaştırmasın. Ne dielim büyük geçmiş olsun inşsallah aracınız düzelmiştir gönül rahatlıgıyla binersiniz
Merhaba hoşgeldin aramıza; Öncelikle geçmiş olsun. Bende ilk aldığımda arabayı 96000 km'de arkadaşlar baktılar, bir tanesi bunun motoru bozuk ses geliyor dedi. Usta usta dolaştım hepsi başka şey deyip başka fiyat verdi 2000-3000 arası. Orjinal servisinden ücretsiz check-up yaptılar. Trim ve motor + genel bakım 2750TL masraf çıkardılar. dakka bir gol bir derken, İyi bi usta bulmak lazım, en son yetkili serviste 11 yıl çalışmış ve kendi mekanını açmış Ufuk Ustaya ulaştım. Genel bakım yaptık, ozaman bi 280TL verdim. sonrası rutin bakımlar. Korkmamak lazımmış. Moralim düzeldi. 4 senedir biniyorum, yarın 145000 km bakım zamanı. Rabbim beterinden saklasın seni, beni, hepimizi. NOT: Sahtekar ustayı da iyice haşla, madara et, kötü reklam yap ki bi daha kimseyi kandıramasın. hatta hukuki mücadele içinde olmak lazım bunlarla.
Üstad yarın ustanin yanina gidip tabikide hesap sorucam. Rabbim beterinden korusun inşallah bu kadar ile kalir GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böyle usta bozuntularına temiz bir sopa atıcaksın.dükkanında cam çerçeve ne varsa indiricen.İbreti alem olucak.
Evet boyle sahte ustaları ve satıcıları belirtelim ki baskasi kurtarir belki ben sahte yag sonucu cok magdur olmustum usta ve yag satani mahkemeye verdim 2 arac parasi aldim ;-) GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi