Merhaba , Hyundai Accent 1.3 Admire 2005 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 127447670 Bu araç için ne diyebilirsiniz.
Ben hayır derim. 1.6 derim. Yada 1.5 milenyum kasa derim(2001-2003) Ancak maddi olarak elden gelen buysa 1.3 olabilir. Baktıgınız kasa bence accent serisinin (blue hariç) en iyi yol tutusu olan aracıdır.
hem admıre kullanıcısı olarak hemde yıllardır hyundaı yetkili servis çalışanı olarak admıre bi hayat bence kesinlikle tavsiye ederim hayırlısı olsun...
Uzun km dir admire kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim ancak imkan varsa bence 1.6 dan şaşmayın. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
1.6 yakar arkadaş şehir içi senelerce kullandım 1.3 mpi yı ve okadar memnun kaldım yakıtından lpg ye geçmeyi bile hiç düşünmedim
Aracın resmi yok aracı tanıyorsan al derim 2001 2006 arası accent lerin hidrolik diroksiyonları çok yumuşaktır debriyaj çok yumuşaktır birde vites geçişleri mekanik olarak 10 numara tabi bana göre1 2 kusur var mesela vites araları çok uzun 1 ile 2 arası nerdeyse 25 cm kadar geliyo eralarda bu sorunu biraz çözmüşler accent çilere tavsiyem short shift taktırabilirler böylece vites geçişleri düzelmiş olur.
Güçlü bir araç istiyorsan 1.3 admire iyi değil. Yokuşlarda bayılıyor. Anca kaptırıp gelirsen Bu ara da arıza yapmaya başladı benim ki, 115000 de km, yine de şükür
Gerçekten araç temizse 16 bin eder.payasası 15 bin ama +lpg + km az olması avantaj. 1.3 getz ve accent kullandım yokuş yukarı hız problemin yoksa 1.3 sıkıntı yok gayet atik bir araç.Hayırlısı olsun.
İmkanınız varsa 1.6 motorlu olanını tercih etmenizi öneririm. Sonuçta vergisi, vb şeyleri aynı dilimden ödeniyor. Motor olarak 17 hp + 300 cc fark ile 1.6 olanı çok daha cazip.
Öncelikle herkese merhaba...forumda yeniyim,forumu üye olmadan öyle sadece konuları okuyaraktan takip ediyor bilgi alıyordum...arkadaşın sorusu üzerine cevap vermek istedim....Kardeşim ben 4 yıldır 2005 model 1.3 admire kullanıyorum inan bana mükemmel bir araba....1.3 diye geçiyor ama 1341cc 85 beygiriyle gayet güzel performans veriyor merak etmeyin...şehir içi şu an 0,23 kuruş para yakıyor uzun yolda 0,17 kuruş yakıyor....benim şahsi düşüncem artık heryerde radar var hız yapamıyorsun..ankara otobanında bile radardan ceza yiyen arkadaşlarım var...çekişi güzel..batı karadenizde heryer yokuş ben burada bunca yokuşa rağmen hiç şikayet etmedim..millet 4le çıkar sen 3le çıkarsın en fazla bu olur..artık bütün yeni arabalar 1.2 milletin bu motor küçük takıntısından kurtulması lazım.güç performans isteyen adamı 1.6 da kesmez 2000 motordan aşağı binmeyecen o zaman......artı çok sorunsuz bir araba, 4 yıldır biniyorum yağ bakımı hariç hiç beni üzmedi....zaten parçası bedava gibi birşey... BAKIMLI İSE HİÇ DURMA AL DERİM....
1.3 kullanıcısı olarak ben gayet memnunum tavsiye ederim temiz ve bakımlıysa sizi memnun eder üzmez admireler...
Benim gibi performans hastasıysanız temiz bulabiliyoranız 1.5 GLS veya 1.6 admire tavsiye ederim... Yoksa 1.3 de işinizi görür...
Yürümez kalkmaz laflarına kulak asma bende de var 2005 1.3 admire gayet memnunum parçası ucuz kolay kolay masraf çıkarmaz 86 beygirlik bir motor gidişi beni tatmin ediyor yakıtı da gayet iyi eğer ki temizse kaçırma tavsiye ederim ...
Başka bir yerde böyle yzıyor Büyük konuşmayayımda ne şimdiki nede ilerde alacağım aracıma short shift taktırmam.Allah korusun gazlarken vites geçişlerini riske sokuyor bu olay. Biçok kişi var 4'ten 5'e atıcam diye 3'e atıp motoru patlatan.