Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2005 1,3 Admire Çalışmıyor

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda çelik1907 tarafından 29 Ocak 2018 tarihinde açılan konu

1. çelik1907

çelik1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yunus emre çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    öncelikle herkese merhaba,
    2005 1.3 admire marka aracım var. 171.000 e kadar hiç tüp takılmamış ben aracı aldım 1 ay kadar benzin de bindikden sonra ALDESA marka tüp taktırdım ne olduysa tüp takıldıkdan sonra oldu zaten herşey. Araç soğukken asla 10 dakika dan önce çalışmıyor benzindeyken ve gaz yemiyor LPG ye geçene kadar. tüp de bi sorun yok dediler kac tane japon oto üzerine tamirciye götürdüysem hepsi yakıt pompası ve şamandıra dediler. komple takım değiştirdik gene aynı gene aynı düzelen hiçbirşey yok. yetkili servise gittim 100 tl arıza tesip ücreti dediler,makinaya bağlamadan usta geldi baktı oda yakıt pompası ve şamandıra dedi ama 1000 küsur TL dediler istek üzerine getiryolarmış ama arıza ordan değilse o parçayı geri almıyolarmış yani 1000 TL boşa gitmiş olacak, garantisi yok bişeyi yok. sadece bu arızadan zaten 700-800 tl bi masraf ettim ama hala çözülmedi. siz değerli üye arkadaşlarımızın tavsiyelerini önerilerini almak istiyorum. tesekkür ederim...

( özelden de yazabilrsiniz )

Bu Sayfayı Paylaş