Öncelikle herkese merhabalar foruma yeni üye olduğum için konuyu nereye açağımı bilemedim yanlış olduysa kusura bakmayın Evet şimdi konuma geleyim Aracım 2004 model 2.0 motor 175.000 km de otomatik vites aracımda ilk başta marşa bastım almadı sonra başka bir akü ile marşa bastığımda aracım sorunsuz bir şekilde çalıştı. Sonrasında hemen aracın üstündeki akünün aynısından aldım 1 2 gün sonra marşa bastığımda aracım 8 marş sonra çalıştı iş yoğunluğumdan dolayı servise götüremedim. 1 hafta içinde günlük marşa bastığımda hala o durumdaydı zor çalışıyordu. Zor bela ustama götürdüm bobinler yanmış dedi değiştirdik hala aynı şekilde zor çalıştı sonra krank sensörünü değiştirdik yine aynı sorun, 1 kaç gün sonra usta beyin yanmış dedi bobinleri sıfır olarak beyinide çıkma olarak aldık değiştirdik araç çalıştı ama bu seferde teklemeye başladı 1 hafta 10 gün sorunu bulmaya çalışırken usta yine bobinleri patlatmış tekrar bobin aldık araba çalıştı elektrik aksamına baktırdım bir sıkıntı görülmedi ama yine bobinleri yaktı sıfır rusyadan beyin sipariş verdim geldi bu seferde beyine kodlama yapamadı usta şuan bobinleri tekrar sıfırladım araç çalıştı ama hem bobinleri hemde beyini yaktı bu sefer araç gerçekten illallah ettirdi araç bunun aynısından 2005 kıa magentis vardı 2 sene kullandım bir gün sıkıntı çıkartmadı bana bunu aldım 1 ay sonra bu sorunlar çıktı başına böyle sıkıntı çıkan oldu mu ? Gerçekten artık çok bunaldım 6 ay oldu hala sıkıntı nerde çözemedi usta
merhaba, anlattığınız olay normal değil. beyini yakan şey teknik olarak bobinler olamaz. beyin sadece bobinlere sinyal gönderir, akım göndermez. esera elektronik ayhan beyle görüşebiliresniz sizi doğru olarak bilgilendirir. forumdan olduğunuzu söyleyebilirsiniz. 0506 326 45 28
Teşekkür ederim hocam bende ikisi arasındaki bağlantıyı bir türlü çözemedim ben ankaradayım ayhan bey hangi il ve ilçede ?