Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2004 sonata 2.0 motor LPG

'Sonata Forum - Club' forumunda manisali4545 tarafından 22 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. manisali4545

manisali4545 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abilerim bende 2004 sonata var buna lpg taktırayım dedim arıza lambası yanık kalıyo.2 marka denedim yine aynı.kullanma kılavuzunda da arıza lambası yandımı arabayı yerinden hareket ettirmemenizi öneririz gibi bişey yazıyo.bu model sonata ya lpg taktırıp sorunsuz çalıştıran varsa bi yardımcı olsun.benzin can yakıyo artık malumhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

2. superogretmen

superogretmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende getzimi taktırdığımda aynı durum söz konu olmuştu ama servisinde bana dikkate alma dediler hatta bir ara bir eleman lamba sönsün diye araya bağlantı gibi bişi atmıştı ama sendeki nasıl bişeydir bilemiyorum,yine de temkinli olmanda fayda var

3. manisali4545

manisali4545 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bana da dikkate alma dediler ama alınmıcak gibi değil ki abi.orda gözüme batıyo gördükçe sinir oluyom.hem sorunsuz çalışmadığı sürece arabayı da riske atmaya gerek yok yani

4. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben 2.4 Honda Acord var ve gaz taktırdım prins marka lpg markasnın dışındakiler Arıza lambasının yandığını bir çok Yetkili Servisden, ustadan, kullanıcıdan ve forumlardan okudum.. ve araştırdım.
    Prins kullanıyorum hiç bir sornum yok.... diğer marka gazlarda arıza lambasının yanma sebebi ise ustalar araç 2.0 2.4 vs araçlarda aracın motor sisteminin benzinden aldığı gücü gaz sisteminden almadığını veyakıt düşüklüğünden dolayıda arıza ışığını yaktığını söylediler. + uzun vade de araca zarar vereceğinide söyledilir.

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,970
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tamamen ayarla ilgilidir lambanın yanması. Motor hacmi ne olursa olsun. Çok daha büyük motorlu olup atiker gibi en ucuz kitlerde bile lamba yakmayan jeep'ler var. Tamamen ustanın kalitesi ile ilgili bir durum.

6. ysrycl

ysrycl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    YASER YÜCEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Merhaba
    Çevre otogaz da BRC taktırdım arıza lambası yanmıyor,