Arkadaşlar Merhabalar Aylardır satılık olan Doblom expertizde çıkan bir kaç sürprizle beraber bugün çok şükür satıldı 2004 model 147.000 km de 1 parça değişenli 4 parça boyalı Chevrolet Kalos sedan denk geldi araçta hasar kaydı yok 20.000 tl fiyatı var sizce bu araba nasıldır alınır mı satılır mı fiyat nasıldır değerli görüşlerinize ihtiyacım var
Servis ve satış ağının türkiyede sonlanması ikinci el ve yedek parça açısından dezavantaj. Ayrıca chevrolet motorlarının lpg ye uyumlu olmadığını açıkça belirtmiş ama araçların hepsine takıyorlar. 20 bin liraya da alacağınız kaç çeşit araba var ki fiat yada peugeot bineceğime buna binerim fiyat çok uygun
Suat hocam ve volkan tskr ederim doğru tahmin etmişim... Hocam ben gecen sene 2011 model aldım sattım, güzel araçlar sade ve basit , parcasıda var bende korkmuştum ama neredeyse her opelcide parçası var... 20 bine temiz doğan vermiyorlar karar sizin
Piyasaya göz gezdirdiğimde 93 94 model kliması olmayan corollaya 30 bin isteyenler var gözümün önünde 17 bin liraya doğan satıldığını görünce aklımı çelmiyor değil bu araç