Merhaba arkadaşlar, 2004 model 1,3 getz aldım , aracım 122.000 km 'de bir depo benzin ile şehir içinde ne kadar gidebilirim, ben urfada yaşıyorum ve büyük şehirlere göre trafik daha az yoğun, benim hesaplamam ile yaklaşık 550-600 arası gibi geliyor, bana az göründü bu rakam ben açıkçası 650 civarı bekliyordum , ne dersinizbu konuda, teşekkürler
deponu fulleyip denersen daha sağlıklı olur.İstanbulda bir depo ile 500-525km yapıyorum ben.Deponu fulle cevabını o şekilde alırsın
Levent Bey depoyu fulledim, ibre tam yarıya geldi , baktım 230 km yapmışım, acaba deponun geri kalan yarısı ile daha fazla km yapma gibi bir durum söz konusu mudur?, Teşekkür ederim ilginize
Getz'in ibresinden inanın ben hiç birşey anlamıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifAma yaklaşık 250km daha gider diye düşünüyorum
sanırım bir depo ile 500'ün üzerinde gidersem iyi bir değer yakalamış olurum, dün ibrem yarıya geldi baktım 230 km gitmişim , gittim tekrar fulledim 20 lt aldı, bu da demektir ki 20 litre ile 230 km yapıyor, bu da 1 litre ile 11,5 km falan gidiyor demektir, tamircim bu iyi bir değer dedi ama benim beklentim daha fazla olduğundan açıkçası haya kırıklığına uğradım, ilginize tekrar teşekkürler
bence yakıtınız normal..bizdeki getz otom..bir depo ile 500km civarı yapıyor..ibre konusunda levent abi ye katılıyorum..bende bişey anlamıyorum ibresinden..
ibre konusunda ben hepinize katılıyorum bitik gösteriyor 10 litre daha benzin var. yarıya geliyor ama aslında yarısından daha fazla depoda kalıyor... ben de 500 550 arası gidiyorum bir depo ile ki istanbulda bence iyi...
Benim bir önceki aracım 1,6 95 model şahin idi, 1 lt gaz ile 6,5 km yapıyordum , şimdi getzde 1lt benzin ile 12 km yapıyorum, fiyat olarak bakar isek neredeyse 1 lt benzin 2 lt gaza eşit, yani o zaman yakıtta şahin ile arasında fark olmamış oluyor,
şimdi aracınız yaklasık 100km de 8.5lt yakıyor..siz buna lpg takarsanız 100km de 17lt lpg mi yakmış olacak..?
o da bişey mi. benim benzin ışığı yanıyor, 1 hafta sonra benzin almadığım halde sönüyor :] LPG kullanıyorum ama çalışmalar ve sonrasındaki 5 dakika hep benzinde araç. Yani haftada 40-50 km benzin kullanıyorum.