arkadaşlar 2 ay önce tata mi satip aldığım sonatayi isteyen olursa satabilirim.tata dan sonra biraz konfor yaşayalım derken hesap biraz sikisacak gibi 1 2 aya kadar . 22 bine almıştım boya masrafı var. zaten renk uyumsuzlugundan komple boyalı. bende tekrar boyatirim binerim diyerek almistim. hasar kaydi 1 adet tutarsiz. arka sag kapi da islem var zaten boyanma sebebi bu kapı. onceki sahibi tanıdık araba 8 senedir bu şehirde pek bakmasalarda yinede iyi boyası hariç. ilan no 370635225
fiyatı maliyetine kadar ineceğim forum arkadaşlarıma. 2 ayda yaptığım harcamalari yazıyorum klima gazi 50 buji kablo 110 isc 70 bobin 170 isc 70 antrifriz 40 antirifiz+ 50 gaz ayar meme 30 radyatör kap. 20 sol alt rotil 145 amortisör 450 isc 250 bijon ve terazi lastiği 50 teyp 400 teyp cd dvd usb aux çalışıyor bluetooth ve navi yok.sesi çok güzel
Tek fiyat 19.000 su hortum sisliginden huylanip kapagi actirdim durumu cok kotu olmamakla birlikte xok iyi de degil. 150 bin de degilde 300 bin de sanki. neyse kapağı taslatip conta yeniledik hortum sisligi sorunu yok. yağ da yakmıyor. fiyati bu yüzden düştüm.