Aracim getz 1.3 gls modeli, aracimda soyle bir sorun var yasayan varsa yardimci olursa sevinirim. Aracima tup taktirdim yaklasik olarak 3 ay once atiker marka. İlk depo da bir sorun yasamadim fakat depo bittikten sonra (komple bitirdim) benzine gecti bende shell den doldurdum full depo ciktim arac tekleme yapti. Dedim sanirim alisir yeni vs.. Yok gecmedi ozellile dusuk devirde yapiyor 1000 ile 2000 devir arasi silkeleme yapiyor, titriyor. 2 ustaya goturdum biri buji dedi degistirdim ayni, buji kablosu dedi degistirdim ayni, orjinal buji kablosu al dediler aldim hala ayni duzelmedi. Bu sorunu yasayn ve cozen varsa yardimci olursa sevinirim. En son aklima gaz filtresi geliyor depoyu komple bitirmistim acaba sifir depo olmasina ragmen pislik falan mi kacti bilemiyorum.benzinde sorun yasamiyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende de 2006 getz var aynı sorun bende de var benzinde daha az ama tüpte daha çok gazdan ayapını çekince ve tekrar basınca yapıyor bende çözemedim daha hala buji buji kaplosu değiştirdim düzelmedi ngk nın bujisini taktım biraz daha iyi ama hala var çözersen bana da haber verirsen sevinirim
Aynen 2 kez buji ve buji kablosu degisti ama yok. En son care atesleme bobini kaldi, 200 lira. Bakalim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2004 getz benim aracımda tüpü yeni taktırdığımda bariz titreme çekişten düşme olayı oldu en son iyi bir gaz ayarı yapıldı düzeldi
Geçmiş olsun diyrlim o zaman bende enjektörleri değiştirdim tüp ayarı yaptırttım adam nasıl tüp ayarı yaptıysa uzun yolda 18 kr yakan araba 24 kr yaktı bende seviniyom araba serileşti diye ama yine titreme yapıyor kesilmedi bende aynen bi bobini değiştirmeyi deneyecem
Hocam vallaha kac kez gittim ayara ama sonuc husran Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam degistirince bir haber edersen sevinirim. Hangisimiz degistirirse haber etsin deli olacam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardesim geçenlerse motor ustama söyledim titreme değil kütleme bu dedi arasındaki fark neyse anlamadım şarj dinamosundan hafif bir ses geliyo dedi rulmanlarından. Ki benim farlarda bi titreme yapıyor arada bir şaj dinamosunu tamir ettittirip o zaman bir deneyecem şarj dinamosu ateşleme sistemine etki eder dedi durumdan haber ederim sende bir şarj dinamosunu kontrol ettir derim
Tamam hocam, ben dun yine gittim. Kalbolar degisti tekrardan bujileri torpuledi. Kablon iyi degil dedi yeniden dedim bu 3 oldu. Gelirsin yine olunca dedi. Bakalim. Yeniden olursa sarj dinamosu ve atesleme bobinine baktiracagim haberleselim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1000 ile 2000 devir arası tekleme yaşayan arkadaşlar buji tırnak aralıgını 90 yaptırıp tekrar denesinler.Sorun düzelmezse 60 yaptırın 100 de 100 düzelir.