Arkadaşlar herkese merhaba. Aracım 2004 model getz 1.5 crdi 180.000 kmde. Aracı satın aldım almadan ustaya gösterdim siyah duman sorunu vardı. Egr valf temizliği yapılinca geçer dendi. Sorunsuz binmek için aracı ustaya verdim. Sorunlarımı anlattım siyah duman, yokuslarda bayılma, gaz yememe vs Aracın egr valf temizlendi ve bakım yapıldı Enjektörler temizlendi ve bakım yapıldı Yakıt pompasındaki filtre temizlendi Bu işlemlere rağmen çekiş sorunu ve siyah duman kesilmedi. Sizce sorun ne olabilir
Egr de iptal edildi ama sorunum hala devam ediyor. Araç seri bir şekilde hızlanmiyor ve özellikle yokuşlarda bayiliyor yakıt tüketimi de inanılmaz fazla ve çözüm bulamıyoruz
Siz öncelikle forum kurallarını bir okuyun ve üslubunuzu düzeltin. Ayrıca egr iptal edildi diye yazmış arkadaş.
2018 de arabayı almışsın ne çabuk hyundai uzmanı olupta böyle kronik vs yazmışsınız. birde bilmeyen yazmasın demişsiniz. Üslubunuza dikkat edin lütfen, burası kahvehane veya mahalle arkadaşlarının sohbet ettiği lokal değil.
Ali hocam bilmdediğimden soruyorum enjektör veya tutbo çekişten düşürür tamam ama siyah duman atırımı ? Egr iptalinde yanlış işlem yapmış olamazlarmı? Mesajı silemedim video izledim enjektöelerden atıyormuş siyah duman öğrenmiş oldum )
Biz Enjektör Temizledik ama Yinde Siyah duman Atıyor olmadı Diye Sıfır Orjinal enjeksiyon taktırdim Yine Aynı duman Dip Gaz yapıyorum dahada Çok Geliyor bakımları Yapıldı Halen Devam Ediyor